Ακολουθηστε μας

Backstage

Σαμάτα στο SKGsports: «Η Τούμπα θα δώσει την πρόκριση! Εμείς θα περάσουμε στα ημιτελικά»! (vid)

Ο Άλι Σαμάτα ήταν από τους καλύτερους του ΠΑΟΚ στη χτεσινή βραδιά του «Γιαν Μπρέιντελ» και δηλώνει αισιόδοξος για τη ρεβάνς της Τούμπας, θεωρώντας πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο μπορεί να παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο στην πρόκριση.

Ο Τανζανός επιθετικός μίλησε στο SKGsports για τον ίδιο και τη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ.

Πιο αναλυτικά είπε:

Για την προσωπική κατάσταση και απόδοσή του: «Δεν θέλω και δεν πρέπει να μείνουμε στην προσωπική απόδοσή μου, εσωτερικά στα αποδυτήρια είμαστε πολύ καλά, είμαστε μια ενωμένη ομάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο και δε θέλω να φανώ εγωιστής μιλώντας για τον εαυτό μου. Είμαι χαρούμενος που πρέπει να μιλήσω για την ομάδα, όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι, μια δεμένη ομάδα, ενωμένοι σαν μια γροθιά, είμαστε μια οικογένεια και θέλουμε να πετύχουμε κάτι πολύ μεγάλο».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δημιούργησε τις προυποθέσεις, αλλά δεν τελείωσε τις φάσεις στη διάρκεια του πρώτου αγώνα με την Μπριζ: «Όλοι διαπίστωσαν ότι κάτι μας έλειπε στην επίθεση, μια καλή τελική πάσα, ένα σουτ, όμως είμαι σίγουρος ότι αυτό το είδε ο προπονητής και θα μας πει τι πρέπει να αλλάξουμε, είναι κάτι που το κάνουμε καλά σαν ομάδα, αλλά μας έλειψε στο πρώτο ματς, όμως στη ρεβάνς της Τούμπας θεωρώ ότι θα βρούμε τις λύσεις, θα κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες, εκεί θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Έχουμε μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε και να τα αλλάξουμε, να βρούμε τα γκολ και  πιστεύω ότι στο γήπεδο μας θα είμαστε εμείς που θα πάρουμε την πρόκριση».

Για το πως περιμένει να εμφανιστεί η Μπριζ στη ρεβάνς της Τούμπας γνωρίζοντας τον τρόπο που παίζει μακριά από το γήπεδο της: «Αυτό που γνωρίζω είναι πως στην Τούμπα η ατμόσφαιρα θα είναι τελείως διαφορετική. Μπορεί να κρίνει την πρόκριση. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα είναι το κλειδί για τη ρεβάνς. Ξέρω τι εστί Τούμπα, το έχω ζήσει τους τελευταίους μήνες και θεωρώ ότι με τους εκπληκτικούς οπαδούς μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage