Ακολουθηστε μας

Backstage

Σ.Φ. ΠΑΟΚ: «Το πρωτάθλημα θα παιχτεί στο γήπεδο, όλοι την Κυριακή με την ομάδα στην Τούμπα»

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ ανανεώνουν το ραντεβού τους, για την τελευταία μηχανοκίνητή τους πορεία, ελέω του ανοίγματος των γηπέδων, την Κυριακή (11/02-20:00), προκειμένου να συνοδεύσουν την ομάδα τους στο γήπεδο πριν το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Στην ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσαν για την πορεία αυτή τονίζουν μάλιστα πως «το παραμύθι με τις διαιτησίες τελειώνει εδώ» ξεκαθαρίζοντας πως «το πρωτάθλημα θα παιχτεί εντός των 4 γραμμών και όχι στις επινοήσεις των var ή σε δικαστικές αίθουσες(αγαπημένη τακτική κάποιων)».

Το ραντεβού των φίλων του ΠΑΟΚ είναι για την Κυριακή στις 17:15 στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στο ύψος του «Μακεδονία Παλλάς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των συνδέσμων του ΠΑΟΚ:

«Μετά και την κυριακάτικη παντελονάτη νίκη της ομάδας μας κόντρα σε όλους και σε όλα που μας κράτησε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος εφιστούμε την προσοχή στους πάντες πως αυτό το παραμύθι με τις διαιτησίες τελειώνει εδώ. Το πρωτάθλημα θα παιχτεί εντός των 4 γραμμών και όχι στις επινοήσεις των var ή σε δικαστικές αίθουσες(αγαπημένη τακτική κάποιων).

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει για αυτό λοιπόν καλούμε σύσσωμο όλο το λαό του Π.Α.Ο.Κ. την Κυριακή 11/2 για μια μηχανοκίνητη πορεία που δε θα έχει προηγούμενο. Είναι το τελευταίο ματς που η ομάδα δε θα μας έχει δίπλα της στις κερκίδες για αυτό και το πρώτο γκολ το βάζουμε εμείς στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 17.15.

Υ.Γ: Πρωτάθλημα φέτος ο Π.Α.Ο.Κ.»

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage