Ακολουθηστε μας

Backstage

Ψήνεται «deal» Γιαννούλη – Κρασνοντάρ (του Ιβιτς) και στο… βάθος ο ΠΑΟΚ!

Με δύο μεγάλες ρωσικές ομάδες μιλάει ο Βασίλης Παναγιωτάκης, εκπρόσωπος του Δημήτρη Γιαννούλη, για τη μεταγραφή του Έλληνα διεθνή αριστερού μπακ της Νόριτς, που σύμφωνα με πληροφορίες του «SKGsports» είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της!

Ο Βλάνταν Ίβιτς, που έχει αναλάβει από τις αρχές του 2023 την τεχνική ηγεσία της Κρασνοντάρ, γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του Γιαννούλη από το διάστημα της κοινής παρουσίας τους στον ΠΑΟΚ, έχει κάνει την πρώτη κίνηση και όλα δείχνουν πως  ο πιο πιθανός προορισμός του, είναι η πόλη στη νότια Ρωσία.

«Κάτι θα συμβεί σίγουρα, όχι τώρα, αλλά το καλοκαίρι. Μία πιθανή μεταγραφή στην Ρωσία είναι πολύ κοντά. Μιλάμε με δύο πολύ μεγάλες ρωσικές ομάδες», υποστήριξε ο μάνατζέρ του, Βασίλης Παναγιωτάκης, μιλώντας στην ρωσική ιστοσελίδα «RBsport».

Ο Δημήτρης Γιαννούλης πραγματοποίησε 27 συμμετοχές φέτος με την Νόριτς, δίνοντας και μία ασίστ, σε 1.747 αγωνιστικά λεπτά. Έχει συμβόλαιο με τα «καναρίνια» μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο ΠΑΟΚ κοιτάει με ενδιαφέρον το συγκεκριμένο «deal», καθώς φρόντισε από την πώληση του Έλληνα ποδοσφαιριστή το Μάιο του 2021 να έχει διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20% για τον συγκεκριμένο παίκτη και θα έχει λαμβάνειν από μία ενδεχόμενη μεταγραφή του.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage