Ακολουθηστε μας

Backstage

Ψάχνει το δέκα το καλό ο Μάντζιος! Η ώρα του Νταρίντα;

Το δέκα το καλό αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο στην ενδεκάδα του Άρη και ο Άκης Μάντζιος προσπαθεί και δοκιμάζει παίκτες προσδοκώντας να πάρει πράγματα, αλλά ως τώρα δεν τα έχει καταφέρει.

Κατά κύριο λόγο απόντος του Μάνου Γκαρθία έπαιζε εκεί ο Λούκας Ρουπ, χωρίς όμως επιτυχία, μέχρι που τραυματίστηκε. Ο Ρούμπεν Πάρντο που παίρνει ευκαιρίες δεν βοήθησε στο ελάχιστο και είναι προφανές ότι είναι έξω από τα νερά του, καθώς είναι περισσότερο οκτάρι και λιγότερο εξάρι, σε καμία όπως περίπτωση δεκάρι. Ο τεχνικός του Άρη δοκίμασε σε ένα ματς τον Σουλεϊμάνοφ στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό, αλλά όταν ο Ρώσος έφυγε από τη γραμμή χάθηκε.

Σαν δεκάρι δοκιμάστηκε και ο Άλβαρο Σαμόρα, χωρίς κι αυτός να καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Ο Κοσταρικανός πατάει πιο πολύ περιοχή, αλλά ακόμα είναι φανερά ανέτοιμος. Μάλλον τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Άρης είναι αυτός που μπορεί να βοηθήσει τον Σαμόρα και όχι ο Σαμόρα τον Άρη.

Στο μυαλό του Μάντζιου έρχεται πλέον ο Νταρίντα, ο οποίος ίσως μπορεί να δώσει λύσεις, αλλά θα λείψει από τη θέση του, καθώς συνηθίζει να παίζει αρκετά πιο πίσω. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θέλει να παίζει πίσω από τον επιθετικό, καθώς έχει καλό πόδι και πατάει περιοχή, αλλά ο Άκης Μάντζιος δεν τον έχει χρησιμοποιήσει ακόμα εκεί ως βασική επιλογή. Ενδεχομένως ο προπονητής του Άρη να προσπαθήσει να πάρει κάτι από κάποιον άλλο παίκτη με σκέψεις έξω από το… κουτί, αλλά αυτό θα πρέπει να μας το δείξει ο ίδιος.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage