Ακολουθηστε μας

Backstage

ΠΑΟΚ: Όλοι είδαν το πέναλτι εκτός από τον Ευαγγέλου και το VAR!

Ο ΠΑΟΚ, για μια ακόμα φορά φωνάζει και έχει τρομερά παράπονα από την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα στα παιχνίδια πρωταθλήματος από τους διαιτητές και το VAR.

Στους «Ζωσιμάδες» καταγράφηκε μια φάση για πέναλτι (σε χέρι του Πήλιου) σε ματς το οποίο τελειώνει χωρίς σκορ και ασφαλώς η συγκεκριμένη απόφαση ή η μη απόφαση αλλοιώνει το αποτέλεσμα του.

Οι «ασπρόμαυροι» φωνάζουν για την στάση που κράτησε ο VARίστας Τσακαλίδης από τη Χαλκιδική. Μπορεί να τσέκαρε τη φάση, αν και ουδείς είναι σίγουρος 100% ότι έγινε, αλλά ήταν υποχρεωμένος να ενημερώσει τον διαιτητή Ευαγγέλου και να υπάρξει «on the field» εξέταση της συγκεκριμένης φάσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Κυριάκος Κυριάκος τοποθετήθηκαν επί του θέματος στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, ενώ η συγκεκριμένη φάση απασχόλησε και τις κυριακάτικες αθλητικές τηλεοπτικές εκπομπές.

Τι υποστήριξαν οι σχολιαστές των επίμαχων φάσεων σε OPEN και ΕΡΤ; Ήταν πέναλτι που δεν δόθηκε. Τόσο απλά…

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στο OPEN αναλύοντας τη φάση υποστήριξε:

«Σίγουρα εξετάστηκε αυτή η φάση, το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, η μπάλα ταξιδεύει 25 μέτρα, το χέρι είναι πάνω από τον ώμο, οπότε υπάρχει ξεκάθαρη παράβαση πέναλτι. Ο αμυντικός είχε όλο τον χρόνο να μην έχει το χέρι εκεί, ήταν μια λανθασμένη απόφαση να μην καλέσει τον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης».

Πάμε να δούμε και τι ειπώθηκε από την πλευρά του Παναγιώτη Βαρούχα στην ΕΡΤ για την ίδια φάση:

«Στη φάση που έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση, είναι μια φάση που μέσα στο γήπεδο δεν φαίνεται. Όμως το VAR, όπως είπαν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι αδύνατο να μην δει ότι το χέρι που σηκώνει ο αμυντικός βρίσκει τη μπάλα, αλλά ο VAR δεν το είδε».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage