Ακολουθηστε μας

Backstage

ΠΑΟΚ: Οι Σαουδάραβες και η επίσκεψη-έκπληξη στην Τούμπα! (video)

Αντιπροσωπεία από το Υπουργείο αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, έζησε την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Από τον περασμένο Οκτώβριο έχει ξεκινήσει η συνεργασία του ΠΑΟΚ με το υπουργείο αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας, αντιπροσωπεία του οποίου βρέθηκε την περασμένη Κυριακή (14/5) στο γήπεδο της Τούμπας μαζί με τον αποκλειστικό συνεργάτη τους για την Ευρώπη και την Ελλάδα, Βασίλη Παναγιωτάκη.

Οι άνθρωποι του υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας έχουν συνάψει συνεργασία με τον Δικέφαλο, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την ένταξη δύο νεαρών παικτών στις ακαδημίες και στον ΠΑΟΚ Β.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Saudi Scholarship for Developing Football Talents (SSDFT)» του Υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας.

Το SSDFT είναι ένα πρόγραμμα που έχει ως στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας, με στόχο να εξελίξει και να βελτιώσει τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της και να τους δώσει τη δυνατότητα να πάρουν μία πρώτη γεύση από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, δουλεύοντας στο εξωτερικό με διεθνή πρότυπα.

Η Μαρία Γκοντσαρόβα υποδέχθηκε και ξενάγησε τους εκπροσώπους από το υπουργείο αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας στην Τούμπα, με τους τελευταίους να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τα play-offs της Super League και να μείνουν άφωνοι από την ατμόσφαιρα των φίλων του «Δικεφάλου», όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο που ετοίμασαν και ανέβασαν στα social media.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage