Ακολουθηστε μας

Backstage

ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία, η Ανόρθωση και η προοπτική της Κύπρου

Η προοπτική της Κύπρου φαίνεται να δελεάζει τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θέλει, πλέον, να δοκιμάσει τις προπονητικές ικανότητές του πέραν του ΠΑΟΚ Β’.

Σύμφωνα με πληροφορίες του από την Κύπρο της ιστοσελίδας «24sports» το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία έχει πέσει στο τραπέζι. Ο Ουρουγουανός προπονητής του ΠΑΟΚ Β’ φαίνεται να έχει προταθεί στην Ανόρθωση αλλά και σε άλλες Κυπριακές ομάδες.

Από την πλευρά της «Κυρίας» το όνομα του 46χρονου τεχνικού βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές με την πρώτη αξιολόγηση να είναι θετική. Φυσικά δεν είναι το μοναδικό όνομα που είναι στη λίστα, καθώς ο Πριέτο έχει και άλλους υποψήφιους στα υπόψιν του.

η διοίκηση του Ανδρέα Σάντη εξετάζει και άλλα ονόματα, μεταξύ των οποίων και κάποια αρκετά γνώριμα στο Κυπριακό κοινό. Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, μιλώντας στη Cablenet δήλωσε ότι σύντομα αναμένεται ο νέος προπονητής στην ομάδα. Ως εκ τούτου στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή με τις πιθανότητες αυτός να είναι ο Πάμπλο Γκαρσία να είναι πέρα για πέρα ορατές.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage