Ακολουθηστε μας

Backstage

ΠΑΟΚ και TV: Τι «παίζει» με τα τηλεοπτικά και την κεντρική διαχείριση;

O «Σαλονικιός» επιστρέφει… Οχι για να πετάξει χαρταετό. Έπεσε, που λέτε, μπροστά σ’ ένα ρεπορτάζ για τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ κι είπε να ασχοληθεί με το θέμα ενόψει της ερχόμενης σεζόν όταν και ολοκληρώνεται το διετές συμβόλαιο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με τη NOVA.

Γράφει, λοιπόν, το «inpaok.com» επί του θέματος:

«Δεν έχει κοπάσει στο εσωτερικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (αλλά και στις τάξεις των φιλάθλων του Δικεφάλου), ο θόρυβος για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και αφορούν το συνδρομητικό κανάλι. Η μη καταγραφή της φάσης του δεύτερου γκολ του Αστέρα και η αδυναμία μιας σοβαρής απάντησης από το συνδρομητικό κανάλι μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, προκαλούν σοβαρούς προβληματισμούς για τη σχέση του ΠΑΟΚ με τη NOVA.

Ήδη στην Τούμπα γίνονται διάφορες σκέψεις και συζητήσεις για τον τρόπο διασφάλισης της ομάδας από την συμπεριφορά του συνδρομητικού καναλιού ενώ ο προβληματισμός αφορά ακόμα και το σε ισχύ συμβόλαιο. Η εκτίμηση πως στο εσωτερικό του καναλιού υπάρχει «συντονισμένη ομάδα» που προκαλεί προβλήματα στον ΠΑΟΚ προς όφελος ανταγωνιστών του, κερδίζει έδαφος από μια αλληλουχία γεγονότων που εξετάζονται με αντικειμενικά κριτήρια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τίποτε πλέον δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο καθώς τόσο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ όσο και στα στελέχη, είναι αποφασισμένοι να διαφυλάξουν τα συμφέροντα της ομάδας με κάθε τρόπο, κόντρα σε όποιον ή όποιους θεωρούν ότι μπορούν να στερήσουν από την ομάδα όσα κερδίζει με σπαθί της μέσα στους αγωνιστικούς χώρους». Αυτά γράφει το «inpaok.com».

Το τι ακριβώς θα γίνει σ’ ότι αφορά τα τηλεοπτικά του «Δικεφάλου» θα το γνωρίζουμε μετά το τέλος της σεζόν. Ακόμα είναι νωρίς, αφήστε που δεν έχουν ξεκινήσει καν οι διαπραγματεύσεις με την COSMOTE, που ο «Σαλονικιός» είναι σίγουρος ότι θα μπει στο παιχνίδι της απόκτησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ΠΑΟΚ. Αν και όπως μαθαίνω από τη NOVA υπάρχει πρόθεση να ενεργοποιηθεί η «οψιόν» του 2+1 που έχει στο συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους».

Φυσικά παίζει και το σενάριο να πάμε σε κεντρική διαχείριση, παρόλο που παραμένει κομματάκι δύσκολο, αν και τον Σεπτέμβριο του 2021 στη γενική συνέλευση της  διοργανώτριας αρχής είχε περάσει με ψήφους 12 – 2 η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών της Super League από την περίοδο 2023 – 2024.

Να σας θυμίσουμε ποιες ήταν οι δύο ομάδες που μειοψήφησαν στη ψηφοφορία; Ο  Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, μάλιστα από τότε είχε πει ότι προτίθενται να κινηθούν δικαστικά κατά της απόφασης…

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage