Ακολουθηστε μας

Backstage

ΠΑΟΚ: Ολα τα δεδομένα στην υπόθεση Τζίμα που πλησιάζει στη Νυρεμβέρη του Κλόζε και του Ρέμπε!

TZIMAS - ΤΖΗΜΑΣ

Ο Στέφανος Τζίμας, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που έχει προκύψει μέσα από τη συστηματική δουλειά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει να φοράει την «ασπρόμαυρη» φανέλα μέχρι το καλοκαίρι του 2028, καθώς πριν από δύο ημέρες συμφώνησε και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου που έληγε τον Ιούνιο του 2025.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών. Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε με τίποτα να χάσει ένα πολύ μεγάλο περιουσιακό κεφάλαιο του, ενώ και η οικογένεια Τζίμα επιθυμούσε την υπογραφή ενός συμβολαίου, το πρώτο ουσιαστικά «μεγάλο» που υπέγραψε ο νεαρός επιθετικός των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Τα όσα σπουδαία πράγματα έχει προλάβει να δείξει με τη φανέλα του «Δικεφάλου» και των μικρών εθνικών ομάδων έχουν κάνει γνωστό το όνομά του στην ποδοσφαιρική πιάτσα εξ ου και το έντονο φλερτ που υπάρχει από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα, από τη Γερμανία και την Ελβετία.

Η Νυρεμβέργη και η Λουγκάνο είναι δύο ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Στέφανο Τζίμα και μαζί την επιθυμία τους να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού.

Το δεδομένο ενδιαφέρον από το εξωτερικό έπαιξε καθοριστικό ρόλο κι επίσπευσε τις διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου, ωστόσο θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι στο συμβόλαιο του δανεισμού, ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να δεχθεί να μπει κάποια ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του νεαρού επιθετικού. Όπως δεν μπήκε buy out στο συμβόλαιο που υπέγραψε λίγα 24ωρα πριν και τον δεσμεύει με τον Δικέφαλο μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Η όποια απόφαση θα παρθεί από κοινού, ΠΑΟΚ και οικογένεια, παρά την πίεση που ασκείται από την Νυρεμβέργη του Μίροσλαβ Κλόζε. Η παρουσία του στον πάγκο της γερμανικής ομάδας, που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, είναι στα υπέρ του ενδεχόμενου δανεισμού, όπως και το γεγονός ότι στη Νυρεμβέργη παραμένει στο πόστο του αθλητικού διευθυντή ο γνωστός μας Όλαφ Ρέμπε, ένας άνθρωπος που πέρασε από τον ΠΑΟΚ και μπορεί να συμβάλλει στην καλύτερη προσαρμογή του Στέφανου Τζίμα, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη γερμανική ομάδα και περιμένει να τα βρουν οι δύο ομάδες.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage