Ακολουθηστε μας

Backstage

Οριστικό: O ΠΑΟΚ και οι τρεις της Αθήνας στο EA Sports FC 24 (trailer)

Χαράς ευαγγέλια για τους gamers φίλους του ΠΑΟΚ, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να καθοδηγήσουν την αγαπημένη ομάδα τους στο νέο ποδοσφαιρικό video game EA Sports FC 24, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις  29 Σεπτεμβρίου 2023

Η σειρά EA Sports FC αντικαθιστά το παλιό FIFA στις παιχνιδομηχανές και είναι το  αποτέλεσμα της νέας συνεργασίας ανάμεσα στη EA Sports  και τη FIFA!

Όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις δε θα υπάρχει η ελληνική Super League ω πρωτάθλημα, ωστόσο από την Ελλάδα, εκτός του ΠΑΟΚ, στο EA Sports FC 24, θα βρίσκονται τελικά και οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός.

Οι πληροφορίες για το EA Sports FC 24 συνεχίζουν να εμφανίζονται ανελλιπώς και η EA αποκάλυψε μερικά ακόμη στοιχεία και ένα νέο gameplay trailer.

Το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί το HyperMotionV, τα PlayStyles του έχουν βελτιωθεί από την Opta, ενώ θα υπάρχουν και νέες επιλογές απεικόνισης για την έκδοση του PC.

Σύμφωνα με την εταιρεία, για το HyperMotionV έχουν συλλεχθεί δεδομένα από 180+ επαγγελματίες άνδρες και γυναίκες για να προσφερθεί η καλύτερη δυνατή ποιότητα, ενώ κάθε γνωστός αθλητής θα έχει τις δικές του ξεχωριστές κινήσεις.

Το EA Sports FC θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου για PC και κονσόλες προηγούμενης και τωρινής γενιάς.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage