Ακολουθηστε μας

Backstage

Οι φωνές του Μάντζιου για τον Αλ Χακίμι: «Πάντα μας δημιουργεί προβλήματα»

Ο Άκης Μάντζιος απέδωσε την ήττα του Αρη σε μεγάλο βαθμό στο κακό πρώτο εικοσάλεπτο της ομάδας του, ωστόσο διαμαρτυρήθηκε και για τη διαιτησία του Αλ Χακίμι, με αιχμές για τις αποφάσεις του

«Εχουμε τις ενστάσεις μας ως ομάδας για ορισμένες φάσεις. Οποτε μας σφυρίζει αυτός ο διαιτητής έχουμε προβλήματα και παράπονα. Υπάρχουν στιγμές που έχουμε αδικηθεί. Η φάση πριν το πέναλτι που δεν υπάρχει φάουλ για παράδειγμα. Γενικά υπήρχε μία διάθεση από πλευράς του, βλέποντας τα σφυρίγματά του αλλά χωρίς να σημαίνει ότι είναι η αιτία που χάσαμε το παιχνίδι. Αν είναι να έρχονται ξένοι διαιτητές, ας είναι elite και να μην έχουν οι ομάδες παράπονα. Σήμερα είχαμε εμείς, αύριο μπορεί να έχει ο Παναθηναϊκός», είπε ο τεχνικός του Αρη.

Νωρίτερα εστίασε στο κακό ξεκίνημα.«Πληρώσαμε το πρώτο μας 20λεπτο που ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Αιφνιδιαστήκαμε με το γκολ, κάναμε πολλά αβίαστα λάθη. Από εκεί και πέρα βρήκαμε τα πατήματά μας, είχαμε τις στιγμές μας και ξεκινώντας στο δεύτερο μέρος θεωρώ ότι μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε με τη φάση του Σαμόρα. Κατευθείαν έγινε το 2-0. Είχαμε ακόμα 1-2 περιπτώσεις να σκοράρουμε αλλά δεν ήρθε».

Και μίλησε για τον μεγάλο στόχο του Κυπέλλου: «Το κύπελλο είναι η προτεραιότητά μας. Ολοι ζούμε για τον τελικό του Κυπέλλου και με στόχο να το κατακτήσουμε. Είναι μακριά… Μέχρι τον Μάιο υπάρχει δρόμος. Δεν μπορείς να κρύψεις κάτι. Ολες οι ομάδες γνωριζόμαστε μεταξύ μας Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να μην παλέψουμε στα πλέι οφ. Η 4η θέση απομακρύνεται. Ο στόχος μας είναι με τον Παναιτωλικό να περάσουμε στον τελικό και μετά υπάρχει πολύς δρόμος. Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια στα πλέι οφ, για να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage