Ακολουθηστε μας

Backstage

Οι διαπιστώσεις του Τερζή: «Ανεξήγητα τέτοια λάθη, χαθήκαμε μετά το γκολ, είναι ανεπίτρεπτο»

Ο Τόλης Τερζής μίλησε στην κάμερα της Nova για τις διαπιστώσεις του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και το δύσκολο κυριακάτικο ματς στην έδρα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κακοί στο δεύτερο. Εντοπίζουμε στη διάρκεια των ημερών μετά από αυτό το παιχνίδι τα λάθη που έχουμε κάνει, για να τα διορθώσουμε και συγχρόνως προσπαθούμε να δούμε τα δυνατά σημεία της ΑΕΚ, η οποία γνωρίζουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ειδικά όταν παίζει μέσα στο γήπεδό της, έχει και τη βοήθεια του κόσμου της, κι αυτό κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα για εμάς και για τον κάθε αντίπαλό της. Η ΑΕΚ ασκεί μεγάλη πίεση κι αυτό πρέπει να το διαχειριστούμε. Επίσης, φροντίζουμε να διαχειριστούμε τη δική μας ψυχολογική κατάσταση».

Για τα λάθη που εντόπισε με τους συνεργάτες του: «Χάσαμε μπάλες στο δικό μας μισό γήπεδο, σε περιπτώσεις που ήταν πολύ εύκολες οι μεταβιβάσεις. Είναι ανεξήγητο να κάνουμε τέτοια λάθη, για το επίπεδο των παικτών μας και για την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα. Αυτά πρέπει να διορθώσουμε άμεσα. Δεν πρέπει να τα επαναλάβουμε. Μας έκανε μια ευκαιρία στο 61′ ο Παναθηναϊκός. Από εκείνο το σημείο και μετά αρχίσαμε να χάνουμε το μυαλό μας. Μετά, όταν δεχτήκαμε το γκολ, χαθήκαμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι κάτι που δεν επιτρέπεται για τους ποδοσφαιριστές που έχει ο Άρης, για την ποιότητα και τις παραστάσεις που έχουν».

Για την ΑΕΚ και το κυριακάτικο ματς :«Η ΑΕΚ, όπως είπα, είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι η πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα. Είναι ιδιαίτερα δυνατή στο γήπεδό της. Το πρώτο που έχουμε να κάνουμε απέναντί της, είναι να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Οι ερχόμενοι αντίπαλοί μας περιμένουμε ότι θα μπούνε δυνατά στο παιχνίδι, όπως κάνουν σε όλα τα παιχνίδια τους. Πιέζουν τον δικό τους εκάστοτε αντίπαλο από την αρχή. Αυτό πρέπει να το προσέξουμε. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να διαχειριστούμε αυτή την πίεση, ώστε να προσπαθήσουμε μετά να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα».

Για το αν το μηδέν στην άμυνα είναι ο πρώτος στόχος: «Αυτός είναι ο στόχος μας σε όλα τα παιχνίδια κι όχι μόνο στο επόμενο. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, γιατί αντιμετωπίζουμε τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ειδικά για το ερχόμενο παιχνίδι, πάντως, βασικό είναι να μπορέσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό, ειδικά στα πρώτα λεπτά. Από εκεί και πέρα, στις φάσεις που θα κάνουμε στο παιχνίδι, πρέπει να καταφέρουμε να σκοράρουμε».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage