Ακολουθηστε μας

Backstage

Οι Άγγλοι για τη μεταγραφή του Γιόνι Κάστρο και τον ΠΑΟΚ: «Εχει ακόμα δρόμο…»

Ο Γιόνι Κάστρο παραμένει ψηλά στη μεταγραφική ατζέντα του ΠΑΟΚ και η ιστοσελίδα «Shropshirestar», αναφέρεται στις επαφές που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και στα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής.

«Ο Ισπανός έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει τον Ιανουάριο μετά τον αποκλεισμό του από τις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας. Αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, συμπεριλαμβανομένης της πρώην ομάδας του Γιόνι Ότο, Θέλτα, έκαναν γνωστό το ενδιαφέρον τους στους εκπροσώπους του παίκτη, αλλά ο ΠΑΟΚ άρχισε ήδη τις επαφές με την Γουλβς.

Το σημείο που χρήζει προσοχής για τον ΠΑΟΚ είναι η αμοιβή του ποδοσφαιριστή. Ο Γιόνι έχει συμβόλαιο με τη Γουλβς μέχρι το 2025 και πιθανότατα θα πρέπει να κάνει μείωση μισθού για να μετακομίσει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ.

Η προτεινόμενη μετακίνηση του Τζόνι στον ΠΑΟΚ έχει ακόμη δρόμο να ολοκληρωθεί, αλλά οποιαδήποτε λύση στα οικονομικά που εμπλέκονται θα μπορούσε να δει τον 29χρονο να μετακομίσει στην ελληνική πλευρά».

Μάλιστα, όπως τονίζεται είναι δύσκολο ο Ότο να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη με τη μορφή δανεισμού, καθώς αυτή δεν είναι η προτεραιότητα του αγγλικού συλλόγου.

«Δημοσιεύματα στην Ελλάδα αναφέρουν επίσης ότι ο ΠΑΟΚ θα επιχειρούσε να αποκτήσει τον Γιόνι ως δανεικό εάν δεν συμφωνήσουν στη μεταγραφή του παίκτη. Κάτι τέτοιο δεν είναι ελκυστικό για τη Γουλβς, καθώς πιθανότατα θα σήμαινε ότι θα πρέπει να πληρώσουν κάποιους από τους μισθούς του μέχρι το τέλος της σεζόν», αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage