Ακολουθηστε μας

Backstage

Ο ΠΑΟΚ στηρίζει τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

Σε μια ξεχωριστή κίνηση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε όπως ένα μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια του κυριακάτικου (19/2) ντέρμπι με την ΑΕΚ να διατεθούν στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και  Συρία.

Με το σύνθημα «η αλληλεγγύη ξεπερνά φυλές, έθνη και θρησκείες», η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την Πέμπτη (16/2) πως μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ θα διατεθούν για τους πληγέντες από τους καταστροφικούς σεισμούς των προηγούμενων εβδομάδων.

Επίσης, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προχώρησε και στην ευαισθητοποίηση της διοργανώτριας αρχής και των υπόλοιπων ομάδων της Super League προκειμένου να γίνουν μια σειρά από δράσεις με στόχο την ενίσχυση των σεισμόπληκτων στην Τουρκία και τη Συρία.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, απέστειλε επιστολή προς την Super League στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθήσαμε όλοι σοκαρισμένοι την τραγωδία που εξελίχθηκε εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία και τη Συρία, που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Θεωρώντας πως η Super League και όλες οι ΠΑΕ μέλη της οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό στο δράμα των δύο λαών που πλήγηκαν από την καταστροφή και να συνδράμουμε με κάθε τρόπο στον αγώνα επιβίωσης των κατοίκων στις περιοχές που υπέστησαν την πρωτοφανή αυτή καταστροφή, προτείνουμε:

α) Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη όλων των αγώνων της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη μνήμη των θυμάτων και

β) Να εξεταστούν τρόποι ενίσχυσης των πληγέντων από τη Super League και όλες τις ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήδη προτίθεται να καταβάλει ως οικονομική ενίσχυση μέρος των εσόδων των εισιτηρίων του επόμενου εντός έδρας αγώνα μας.

Επίσης θα προβούμε σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και θα ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για τους τρόπους ενίσχυσης των πληγέντων μέσω σχετικής ανακοίνωσης στο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage