Ακολουθηστε μας

Backstage

Ο ΠΑΟΚ είναι το μοναδικό άγχος του Μαρινάκη…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την ιδιότητα του προέδρου της Super League και του β’ αντιπρόεδρου της ΕΠΟ, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τα γραφεία στο Πάρκο Γουδί.

Ο στόχος του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών ήταν η δημιουργία εντυπώσεων και η κουβέντα περί διαιτησίας να μην περιοριστεί αποκλειστικά και μόνο στον Καραντώνη, αλλά να ανοίξει συμπεριλαμβάνοντας κυρίως τον Τζήλο, αλλά και τον Ευαγγέλου, ώστε να υπάρχει από την ΚΕΔ ισότιμη αντιμετώπιση σε κάθε περίπτωση σοβαρών διαιτητικών σφαλμάτων.

Φυσικά, ο Στιβ Μπένετ λίγο αργότερα τοποθετήθηκε δημοσίως μόνο για τον Καραντώνη και την ανεπάρκεια του Ημαθιώτη ρέφερι που θα μπει στο «ψυγείο» μετά τα διαιτητικά όργια του στον αγώνα Αστέρας-Ολυμπιακός.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσία του προέδρου, Τάκη Μπαλτάκου, αλλά και αρκετών μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ, στοχοποίησε τη διαιτησία του Τζήλου στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος. Όσοι ήταν παρόντες στη συνάντηση άκουσαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να ζητάει την παραδειγματική τιμωρία και του Λαρισαίου ρέφερι.

Ήταν πασιφανές απ’ όσα έλεγε ο κ. Μαρινάκης ότι το μοναδικό του άγχος παραμένει να είναι ο ΠΑΟΚ γι’ αυτό και δεν ήταν καθόλου τυχαία η διαρκής αναφορά του  στη διαιτησία του αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη για τον οποίο, όπως λέγεται, υποστήριξε ότι «έριξε εκατομμύρια για να πάρει ένα πρωτάθλημα, αλλά τα επόμενα χρόνια είναι άφαντος».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage