Ακολουθηστε μας

Backstage

Super League: Στο τραπέζι η αναβολή ολόκληρης της 23ης αγωνιστικής

Σήμερα το μεσημέρι στις 15:45 θα πραγματοποιηθεί, μέσω τηλεδιάσκεψης, το έκτακτο ΔΣ της Superleague, μετά από το αίτημα που κατέθεσε ο Ολυμπιακός στις 13/02, προκειμένου να αναβληθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (18/02-20:30) στην Τούμπα.

Από την πλευρά τους οι «ασπρόμαυροι» μπορεί να εμφανίζονται θετικοί από πλευράς τους και να αποδέχονται το αίτημα των «ερυθρόλευκων», ώστόσο για να εγκριθεί η αναβολή θα πρέπει να ψηφίσουν θετικά τα 2/3 των μελών του Δ.Σ. (οι 14 ομάδες και η ΕΠΟ), δηλαδή να βρεθούν 10 ομάδες.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πώς δεν θα υπάρξει ελληνική ομάδα – με δεδομένο ότι και ο ΠΑΟΚ δεν είναι αντίθετος με αυτή την μετάθεση του αγώνα – που δεν θα συνηγορήσει σε αυτή την αναβολή του αγώνα, διότι πρόκειται για ευρωπαϊκή εκπροσώπηση, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρόταση του δεν θα περάσει και το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής θα γίνει κανονικά την Κυριακή (18/02-20:30) στην Τούμπα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο τραπέζι έχει πέσει τις τελευταίες ώρες και η πρόταση για αναβολή όλης της 23ης αγωνιστικής!

Συγκεκριμένα, η πλευρά του Παναθηναϊκού είναι που έβαλε αυτή την προοπτική στο τραπέζι, θέτοντας δύο ενδεχόμενα: είτε να αναβληθεί και το σαββατιάτικο παιχνίδι των Πρασίνων με τη Λαμία, είτε ολόκληρη η αγωνιστική, για λόγους ισονομίας, αφού σε μία εβδομάδα ακολουθεί η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Στο Τριφύλλι δεν είναι αρνητικοί στην πρόταση του Ολυμπιακού, αρκεί να μη δημιουργούνται -όπως θεωρούν- συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. Εφόσον αναβαλλόταν άλλωστε μόνο το ντέρμπι της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ θα είχε μία εβδομάδα για να προετοιμαστεί, ενώ ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να δώσει κι ένα παιχνίδι ενδιάμεσα.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage