Ακολουθηστε μας

Backstage

Ο Ντεσπόντοφ είχε… πρόγραμμα με το… «Σε παίρνω για να σου πω» του Τριαντάφυλλου! (vid)

O Κίριλ Ντεσπόντοφ είχε… πρόγραμμα! Στην πρώτη του αποστολή με τον ΠΑΟΚ, ο Βούλγαρος επιθετικός δεν δίστασε να πάρει το… μικρόφωνο, να ανέβει στην καρέκλα και αφού «συστήθηκε» στους νέους του συμπαίκτες, επέλεξε να πει ένα τραγούδι του Τριαντάφυλλου στα ελληνικά!

Ο Ντεσπόντοφ λατρεύει την Ελλάδα, την ελληνική μουσική και το ελληνικό φαγητό, εξάλλου, μόλις 150 χιλιόμετρα χωρίζουν την πόλη της Κρέσνα στην επαρχία του Μπλαγκόεβγκραντ από τη Θεσσαλονίκη, με τον 26χρονο Βούλγαρο επιθετικό να έχει περάσει αμέτρητα καλοκαίρια στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής.

Στην πρώτη εκτός έδρας αποστολή, ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ για το ζεστό καλωσόρισμα, υποσχέθηκε να δώσει το 100% για τη νέα ομάδα του, πήρε το… μικρόφωνο και είπε ένα τραγούδι στα ελληνικά!

«Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα. Υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», σημείωσε ο Βούλγαρος επιθετικός πριν δείξει τις ικανότητες του στο τραγούδι με το… «Σε παίρνω για να σου πω» του Τριαντάφυλλου!

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage