Ακολουθηστε μας

Backstage

Ο Μπεκάλι «άδειασε» τον Βαρέλα!

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Τζίτζι Μπεκάλι μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στη Ρουμανία αναφέρθηκε στην περίπτωση του Φερνάντο Βαρέλα.

Ο «Σαλονικιός» σας το είχε γράψει πριν από μια εβδομάδα. Όταν ο Αφρικανός στόπερ του ΠΑΟΚ έλεγε ότι δεν έχει μιλήσει με καμία ομάδα και πως όλα ήταν ψέματα.

Στο «SKGSports» διαβάσατε πρώτοι για το ενδιαφέρον της Στεάουα Βουκουρεστίου. Ήρθε σήμερα ο Μπεκάλι με τις δηλώσεις του να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ και να διαψεύσει πανηγυρικά τον Βαρέλα, ο οποίος αποφάσισε να «καθίσει» στο συμβόλαιο που έχει μέχρι το καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ.

«Ακουσα τον Ροτάρου (σ.σ. πρόεδρος της Κραϊόβα) να λέει ότι είχε διαπραγματευτεί μαζί του (σ.σ. Βαρέλα) και ότι δεν μπορούσε να τον πάρει. Τότε είπα στον αθλητικό μας διευθυντή: “Φίλε, δες τι γίνεται, αν δεν πάει σε αυτούς, μπορεί να έρθει σε εμάς!” ως εκεί», υποστήριξε ο ιδιοκτήτης της Στεάουα.

Από την πλευρά του ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ρουμανικής ομάδας, Τόνι Πετρέα, μιλώντας για την πιθανότητα μεταγραφής του Φερνάντο Βαρέλα, είπε χαρακτηριστικά: «Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για τον Βαρέλα, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για τον ερχομό του εδώ. Από όσο ξέρω, έχει άλλα σχέδια και δεν νομίζω ότι πρέπει να σκεφτούμε το ενδεχόμενο της μεταγραφής του».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage