Ακολουθηστε μας

Backstage

O Moυράφσκι για τους Πολωνούς διαιτητές: «Μπορώ να φανταστώ ότι ήταν σχεδιασμένο»

Ο Ματσέι Μουράφσκι, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και του ΑΠόλλωνα Καλαμαριάς μίλησε στο «Sport+» στο οποίο εργάζεται στην πατρίδα του στην Πολωνία για την γνωστή υπόθεση με τους διαιτητές το ΑΕΚ-Αρης

«Δεν γνωρίζω πώς είναι τώρα η κατάσταση στην Ελλάδα γιατί πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που ήμουν εκεί, αλλά μπορώ να φανταστώ ότι αυτό που έγινε με τον Πάβελ Ρατσκόφσκι και την ομάδα του ήταν σχεδιασμένο. Είναι εμφανές επίσης ότι τα media έχουν συμμετοχή στην όλη κατάσταση.

Μερικές φορές οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου (σ.σ. μιλώντας για το χαμηλό επίπεδο της διαιτησίας στην εποχή του) κάνουν βρώμικα πράγματα για να κερδίσουν. Ίσως κάποιος να είπε ότι ο Πολωνός διαιτητής δεν μπορεί να επηρεαστεί και να θέλησαν να τον αντικαταστήσουν από κάποιον που μπορεί. Δεν μπορώ να δεχθώ/υποθέσω ότι ο Πολωνός διαιτητής, πηγαίνοντας να διαιτητεύσει έναν αγώνα ξένων ομάδων, θα μπορούσε να μεθύσει και να επιτεθεί σε κάποιον στο αεροδρόμιο. Αυτή είναι εντελώς αφηρημένη κατάσταση για μένα», τόνισε ο Μουράφσκι στην ιστοσελίδα «interia».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage