Ακολουθηστε μας

Backstage

Ο μικρός Γιάννης συγκλονίζει: «Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν σηκωθώ όρθιος είναι να χτυπήσω πέναλτι στην Τούμπα»! (vid)

giannakis - ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ

Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης μιλάει για το όνειρο που θέλει να κάνει πραγματικότητα μόλις καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να μπει στην Τούμπα.

«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω, όταν σηκωθώ όρθιος είναι να χτυπήσω ένα πέναλτι στο γήπεδο της Τούμπας. Εχοντας δίπλα μου τον Μπράντον Τόμας»!

Αυτή είναι η επιθυμία του Γιάννη Παπαστεφανάκη, του μικρού φιλάθλου του ΠΑΟΚ, που τον Σεπτέμβριο, θα αναχωρήσει για την Αμερική προκειμένου να υποβληθεί σε μία σημαντική επέμβαση και να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ώστε να σηκωθεί από το αναπηρικό του καροτσάκι.

Ο ΠΑΟΚ και η οικογένεια Σαββίδη αναλαμβάνουν όλα τα έξοδα νοσηλείας. Μια σπουδαία απόφαση. Ο Γιάννης και ο πατέρας του Κωστής Παπαστεφανάκης μίλησαν από την Άμφισσα στην εκπομπή «Με 100 στα ΣΠΟΡ» και στην Βάσω Τσάνα.

Ο πατέρας του Γιάννη θυμήθηκε τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ του ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει όλα τα έξοδα για την θεραπεία του παιδιού:

«Εκείνη τη στιγμή έχασα, τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θέλαμε να κάνουμε πολλά πράγματα για τον Γιάννη, αλλά το ποσό που απαιτούνταν ήταν απαγορευτικό για μας. Ο κ. Ιβάν Σαββίδης μας αγκάλιασε, μας έβαλε μέσα στην οικογένειά του και η κουβέντα που είπε ήταν: “Πάμε να σηκώσουμε το παιδί”. Ο Γιαννάκης, περιμένει πώς και να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να αρχίσει φυσιοθεραπείες». 

«Αφού θα έρθω στη Θεσσαλονίκη, θα είναι το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου», λέει ο μικρός Γιάννης. Οσο για την καλύτερη στιγμή του στα γήπεδα:

«Το παιχνίδι που ξεχωρίζω είναι το 4-1 με τον Παναθηναϊκό. Ηταν η μόνη φορά που έκλαψα στο γήπεδο, γιατί είχαμε ένα ακόμα ματς και άμα το κερδίζαμε, θα παίρναμε την κούπα».  

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage