Ακολουθηστε μας

Backstage

Ο Μαρινάκης ακόμα και τώρα τα’ βαλε με ΕΠΟ και Κυβέρνηση…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την τεράστια επιτυχία και την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες άφησε αιχμές για την ΕΠΟ και την Κυβέρνηση.

«Εκατομμύρια κόσμος δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει. Το να παίξει ο Ολυμπιακός στον τελικό κερδίζοντας ομάδες Champions League με επταπλάσια μπάτζετ και να παίζει όπως παίζει στην έδρα τους, όπως έπαιξε σήμερα, μας γεμίζει πολύ μεγάλη χαρά και αισιοδοξία. Και πρέπει να αναλογιστεί κανείς από ποια χώρα ξεκινάμε, με ποια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το κάνουμε αυτό, με ποια Κυβέρνηση και παρά τις δυσκολίες καταφέραμε το μεγάλο όνειρο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Στην αρχή το πίστεψε ένας, μετά δύο, μετά περισσότεροι και το πιστέψαμε όλοι. Το είχα πει και στους Νέους, που είναι μεγαλύτερο επίτευγμα ακόμα να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης. Παρά τις δυσκολίες, παρά το ό,τι γράφεται, εμείς έχουμε πίστη στα όνειρά μας, τα στηρίζουμε και με σκληρή δουλειά και όλοι μαζί ενωμένοι πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε την κορυφή. Σήμερα είναι ιστορική βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε όλοι οι Έλληνες μαζί. Τους χρειαζόμαστε όλους, σε ελληνικά χώματα να το σηκώσουμε όλοι μαζί. Θα το κάνουμε για την Ελλάδα, για την ομάδα μας, για τον Πειραιά μας, μα πάνω από όλα για τον τόπο μας».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφιέρωσε συγκινημένος την πρόκριση στον τελικό στον πατέρα του και στον Σάββα Θεοδωρίδη: «Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε δύο μεγάλους Ολυμπιακούς. Στον πατέρα μου και στον Σάββα τον Θεοδωρίδη. Ο πατέρας μου με μεγάλωσε με μεγάλη αγάπη για τον Ολυμπιακό. Ο Σάββας ήταν μεγάλος Ολυμπιακός, ήταν δίπλα μου, το πίστευε και είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ χαρούμενος που τα βλέπει αυτά σήμερα. Έχουμε άλλα τέσσερα ματς μπροστά μας. Έχουμε καιρό για χαρές, έχουμε καιρό να συζητήσουμε, αλλά σήμερα ας ευχαριστηθούμε αυτή τη μεγάλη βραδιά».

Τέλος αναφέρθηκε στις επιτυχίες του Ολυμπιακού σε όλα τα τμήματα: «Από την πρώτη μέρα είμαι δίπλα στον Ερασιτέχνη. Έχουν ξοδευτεί χρήματα και χρόνος. Έχουμε καταφέρει κάτι μοναδικό στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει άλλος σύλλογος που να διεκδικεί τόσα τρόπαια. Είναι η Μπαρτσελόνα και εμείς. Είμαστε στην ελίτ της Ευρώπης».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage