Ακολουθηστε μας

Backstage

O Γιώργος Γκουγκουλιάς και η φανέλα στη μνήμη του Μιχάλη

Ο Άρης φρόντισε να αποχαιρετήσει τον αδικοχαμένο και άγρια δολοφονημένο Μιχάλη Κατσουρή. Και τίμησε με το παραπάνω τη μνήμη του. Καταρχήν ήταν ο κόσμος του Άρη που το έκανε με πανό και στα δύο πέταλα, που τα είδε όλη η Ελλάδα. Έχοντας υποστεί την απώλεια του Άλκη, ο κόσμος του Άρη δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Και για να είμαστε ακριβείς, τα πανό αυτά ήταν τα μοναδικά που εμφανίστηκαν σε ελληνικό γήπεδο.

Παράλληλα ο Λουίς Πάλμα σήκωσε την φανέλα με το νούμερο 29 και το όνομα του Μιχάλη, κίνηση που χαιρέτισαν τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο αγαπημένος στον Άρη Σέρχιο Αραούχο, αλλά και οι οπαδοί της Ένωσης.

Για την ακρίβεια η σκέψη αυτή ανήκει στον Γιώργο Γκουγκουλιά, που φρόντισε να ετοιμαστεή η φανέλα του Άρη με το 29 και το όνομα του Μιχάλη, σε συνεννόηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο Γκουγκουλιάς ήταν εκεί για να δώσει τη φανέλα στον Πάλμα, όπως θα γινόταν με οποιονδήποτε άλλο παίκτη του Άρη σκόραρε.

Και είναι γεγονός πως ο Γιώργος Γκουγκουλιάς στέκεται με πυγμή και καλύπτει όλες τις υποθέσεις που κινούνται στη δική του σφαίρα ευθύνης και επιρροής και που πολλές φορές βοηθούν τον Άρη να γίνεται εξωστρεφής.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage