Ακολουθηστε μας

Backstage

Ο Γιάννης, η ψυχάρα του ΠΑΟΚ γιορτάζει! Χρόνια Πολλά στην πιο αγνή ψυχή…

Ο Γιαννάκης όλων των ΠΑΟΚτσήδων, ο πιο πιστός φίλος του ΠΑΟΚ, γιορτάζει σήμερα και κλείνει τα 42 χρόνια ζωής, η οποία εδώ και δεκαετίες είναι συνυφασμένη και άρρηκτα συνδεδεμένη με το άσπρο και το μαύρο.

Όλα τα χρόνια ο Γιάννης έμαθε να εκφράζεται μέσω του ΠΑΟΚ! Στην Τούμπα, στο «Παλατάκι», αλλά και σε πολλά γήπεδα της χώρας, πάντα μαζί με τον πατέρα του, Λουκά, έναν πραγματικό ήρωα, ο οποίος στέκεται δίπλα του και πολύ σπάνια του χαλάει το χατίρι να τον πάει σε κάποιο γήπεδο για να δει την αγαπημένη ομάδα του.

«Χρόνια πολλά στην πιο αγνή ψυχή. Χρόνια πολλά στον δικό μας Γιαννάκη”», έγραψε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στέλνοντας τις ευχές της στον πιο πιστό και αγνό οπαδό της «ασπρόμαυρης» ιδέας.

Ενας τυπικός εμβολιασμός όταν μετρούσε μόλις 11 μήνες ζωής, έμελλε να στιγματίσει μόνιμα τη ζωή του Γιάννη, καθώς το εμβόλιο προκάλεσε παρενέργειες στον οργανισμό του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον καθηλώσει έναν ολόκληρο μήνα στην εντατική, ενώ παρά την ενημέρωση των γιατρών στους γονείς του, για πιθανότητες μία στο εκατομμύριο να προκληθεί μόνιμη βλάβη στον οργανισμό του, η διάγνωση ήταν λανθασμένη και η αλήθεια ήταν διαφορετική.

Τρία χρόνια μετά το μοιραίο όσο και χαλασμένο εμβόλιο, οι γονείς του Γιάννη απευθύνθηκαν σε ιδιωτικούς γιατρούς στο εξωτερικό, οι οποίοι διέγνωσαν βαριάς μορφής εγκεφαλοπάθειας άνω και κάτω άκρων και καταστροφή των κυττάρων του λόγου, ασθένεια που δεν επιτρέπει στον Γιάννη να στηρίξει ούτε τη σπονδυλική του στήλη.

«Η αφοσίωση, το χαμόγελο του, η ανιδιοτελής αγάπη για τον ΠΑΟΚ, είναι παράδειγμα για όλους μας. Ο Γιαννάκης μας, η ψυχή μας, έχει σήμερα γενέθλια! Χρόνια Πολλά! Να είσαι πάντα καλά και πάντα δίπλα μας», ανέφερε με την σειρά της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage