Ακολουθηστε μας

Backstage

Ο Διαμαντόπουλος συνεχίζει να «πληρώνει» για το πέναλτι – εφεύρεση

Εδώ ήμασταν πριν από μια εβδομάδα όταν σας τα λέγαμε και τα γράφαμε για τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο. «Αλήθεια, που χάθηκε» ο διεθνής ρέφερι, αναρωτιόμασταν…

Οκτώ ημέρες μετά κι ο διαιτητής από την Αρκαδία παραμένει άφαντος! Το όνομά του δεν εμφανίστηκε σε κανέναν από τους τρεις ορισμούς (δύο για το πρωτάθλημα και έναν για το κύπελλο) που ακολούθησαν της εμφάνισής του στην Τούμπα και τον αγώνα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός (3-2).   

Φαίνεται πως ο Διαμαντόπουλος συνεχίζει να «πληρώνει» και μάλιστα ακριβά το πέναλτι – εφεύρεση που καταλόγισε εις βάρος του ΠΑΟΚ και υπέρ του Λεβαδειακού στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, παρότι ο Βασίλης Φωτιάς που είχε την ευθύνη του χειρισμού του VAR, του έδωσε τη δυνατότητα να διορθώσει το λάθος του!

Όπως συνέβη στους ορισμούς για την 21η αγωνιστική αλλά και τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, έτσι και τώρα, ο διαιτητής από την ΕΠΣ Αρκαδίας δεν βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του Στιβ Μπένετ για τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής, γεγονός που αν μη τι άλλο δικαιώνει σε απόλυτο βαθμό τον ΠΑΟΚ για τα έντονα παράπονα που εξέφρασε και τις κινήσεις που έκανε μετέπειτα προς την κατεύθυνση της τιμωρίας του!

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage