Ακολουθηστε μας

Backstage

Ντέμης για μεζούρες και δοκάρια στο Περιστέρι: «Τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο»

Οι τραγελαφικές εικόνες στο γήπεδο του Περιστερίου έχουν κάνει το γύρο του κόσμου και φυσικά σχολιάστηκαν από τον πρώην άσο και πρόεδρο της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη, στην τηλεοπτική εκπομπή Monday FC στο συνδρομητικό κανάλι Novasports.

«Δε μου έχει τύχει κάτι ανάλογο… Δεν έχω πάει τελευταία στο γήπεδο του Ατρομήτου αλλά τα δοκάρια ήταν σιδερένια, που σημαίνει ότι δεν βγαίνουν. Αν είναι λάθος, δε φτιάχνεται εκείνη την ώρα. Έχω μια απορία. Δεν πρέπει να είναι δουλειά της ΑΕΚ, οι τερματοφύλακες μπορεί να το καταλάβουν γιατί σηκώνουν τα χέρια.

Το γήπεδο πρέπει να περνάει από έλεγχο από τη Super League. Άρα, τον έλεγχο πρέπει να τον κάνει ανά τακτά διαστήματα κάποια επιτροπή για να τσεκάρει αν είναι σωστά η όχι. Δεν είναι δουλειά της ΑΕΚ να το δείξει. Η διαφορά ήταν μεγάλη από ό, τι είδα. Είναι υπέρ του αμυνόμενου και κατά του επιτιθέμενου, αυτό το πράγμα μπορεί να ήταν και εναντίον της ΑΕΚ αν είχε πολλές ευκαιρίες. Γιατί η Super League δεν έχει τσεκάρει όλα τα γήπεδα; Μπορεί να είναι και αλλού έτσι. Αν είναι έτσι για πολύ καιρό ο χλοοτάπητας αλλάζει, μπορεί να υπάρξει καθίζηση αλλάζουν τα δεδομένα, κάποιος πρέπει να τα ελέγχει αυτά.

Αν είναι η διαφορά 1-2 πόντους είναι δύσκολο να το καταλάβεις αλλά αν είναι 5-7 φαίνεται. Το να σκάψεις δεν είναι λύση. Τα γήπεδα πρέπει να τσεκάρονται πριν το πρωτάθλημα και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Δε χρειάζεται να υποχρεώνεται μια ομάδα για να κάνει το ντεντέκτιβ. Ό, τι λέει ο κανονισμός θα γίνει.

Αν ισχύουν αυτά που έχουμε διαβάσει, αν είσαι επιθετικός οι 5 πόντοι είναι μεγάλη διαφορά. Το γκολ του Χάμες στην Τούμπα θα είχε μπει. Σίγουρα fair-play αλλά πρέπει να υπάρχουν και κανονισμοί. Όπως με τον Ίβιτς και την περίπτωση του Γκαρσία ξαναλέω: Να τιμωρηθεί η υπαίτια ομάδα, αλλά οι βαθμοί πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο. Για να πάρεις τους τρεις πόντους πρέπει να κερδίζεις μέσα στο γήπεδο. Από του πονηρού αν το πάρεις θα μπορούσε η ΑΕΚ να παίξει και αν το έχανε τότε να έκανε ένσταση.

Αυτό το πράγμα πρέπει να γίνεται αυτeπάγγελτα. Έλεγχοι από επιτροπή της Super League σε όλα τα γήπεδα για τα πάντα όχι μόνο για τα δοκάρια» ανέφερε σχετικά.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage