Ακολουθηστε μας

Backstage

Ντάντας: «Ζούμε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, να αποφύγουμε τα ρίσκα»

Ο Τιάγκο Ντάντας στις δηλώσεις του ενόψει του αποψινού ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε στην παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στις κερκίδες της Τούμπας και τον στόχο της κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης.

«Τα ντέρμπι θέλουν να τα παίζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτή τη δυνατότητα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές ζούμε για αυτά τα παιχνίδια.», είπε αρχικά ο Πορτογάλος μέσος του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

Για την Τούμπα και αν η παρουσία του κόσμου δίνει έξτρα κίνητρο:

«Μας δίνει φυσικά έξτρα κίνητρο η παρουσία του κόσμου, με την στήριξη τους για 90 λεπτά μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη που είναι και ο στόχος μας.»

Για το τι ποδόσφαιρο παίζουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ:

«Είμαστε δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς έχουμε ως στόχο να κυριαρχούμε στο παιχνίδι μας, να χτίζουμε τις επιθέσεις και να βγάζουμε πολλούς παίκτες μπροστά. Η ΑΕΚ παίζει πιο φυσικά, κυνηγάει τις μεταβάσεις και ένα πιο γρήγορο παιχνίδι. Θα πάμε με το δικό μας τρόπο να πάρουμε τη νίκη.»

Για το τι πρέπει να αποφύγει ο ΠΑΟΚ:

«Θα πρέπει να αποφύγουμε τα ρίσκα, είναι πολύ καλοί στην πίεση, θα πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι με πολλή ένταση, όπως κάνουμε τους τελευταίους μήνες και με σύμμαχο τον κόσμο να πάρουμε αυτό που θέλουμε.»

Για το τι μπορεί να σημαίνει ο αγώνας για τη μάχη του πρωταθλήματος:

«Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα αυτά που έχουμε δώσει ή θα δώσουμε. Έχουμε βελτιώσει την εικόνα μας τους τελευταίους μήνες, είναι σημαντικό ματς φυσικά αλλά κρίνει τρεις βαθμούς και όχι κάτι περισσότερο».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage