Ακολουθηστε μας

Backstage

Νέα απάντηση του ΟΑΚΑ σε ΕΠΟ: «Μας χρωστάτε ακόμα 46.316,50€»

Στην ανακοίνωση της διοικησης του ΟΑΚΑ πως η ΕΠΟ ακόμη οφείλει χρήματα από τον περσινό τελικό Κυπέλλου, η απάντηση της Ομοσπονδίας ήταν σαφής, τονίζοντας πως δεν οφείλει το παραμικρό.

Ωστόσο η διοίκηση του ΟΑΚΑ επανήλθε με νεότερη ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην ΕΠΟ, υπογραμμίζοντας πως της οφείλει το ποσό των 46.316,50€!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επί της δηλωθείσας άγνοιας της ΕΠΟ, σε σημερινή της ανακοίνωση, σχετικά με τις ανεξόφλητες οφειλές της που προέκυψαν από την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου 2022, ενημερώνουμε για όσα με αλλεπάλληλες γραπτές και προφορικές οχλήσεις έχουμε απαιτήσει από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία:

Σύμφωνα με το μεταξύ μας υπογεγραμμένο Πρωτόκολλο Ζημιών (εκ της κοινής συσταθείσας Επιτροπής), το σύνολο των καταγραφέντων ζημιών και του σχετικού προϋπολογισμού αποκατάστασής τους, υπερέβαινε τις 120.000€, εκ των οποίων ακόμη οφείλονται 46.316,50€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Μέχρι τώρα αναμέναμε από την ΕΠΟ, κατά τα λεγόμενα της, να εξεύρει τον τρόπο της απευθείας πληρωμής αυτού του ποσού στους αναδόχους που εκτέλεσαν ή θα εκτελούσαν τις εναπομείνασες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο ΟΑΚΑ, γεγονός που μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει χώρα.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage