Ακολουθηστε μας

Backstage

Μπράντον και Ντεσπόντοφ νιώθουν ΠΑΟΚ: «Αφιερωμένη η νίκη σε ‘Παπέν’ και Μιχαηλίδη»

Ο Μπράντον Τόμας και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, οι δύο από τους τρεις σκόρερ του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, αφιέρωσαν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη μνήμη του Γιώργου Παπαδόπουλου (Παπέν) και του πατέρα του Γιάννη Μιχαηλίδη που έφυγαν από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Θέλουμε να την αφιερώσουμε στον «Παπέν» έναν οπαδό της ομάδας που δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας και στον Γιάννη Μιχαηλίδη και την οικογένειά του. Είναι μία νίκη γι’ αυτούς.

Μετά από μία δύσκολη περίοδο, παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά ήμασταν πολύ καλοί. Ήμασταν ενωμένοι ακόμα και μετά τις δύσκολες στιγμές που είχαμε στο παιχνίδι. Είναι ένα αποτέλεσμα σημαντικό που αλλάζει την ψυχολογία και δείχνει πως μπορούμε να κάνουμε πολύ μεγάλα πράγματα στη συνέχεια», υποστήριξε ο Μπράντον Τόμας.

«Θέλω να πω ότι αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στο φίλο της ομάδας μας τον «Παπέν» αλλά και στον αδερφό μας και μέλος της ομάδας μας τον Μιχαηλίδη που έχασε τον πατέρα του. Στο 70% ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο της μπάλας, αλλά είναι φυσιολογικό έπαιζαν στην έδρα τους, αλλά είναι σημαντικό που κάναμε φάσεις και σκοράραμε, είναι μια σημαντική νίκη για εμάς και είμαι χαρούμενος», τόνισε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage