Ακολουθηστε μας

Backstage

Μπότο και ΠΑΟΚ στο τραπέζι με την Μπενφίκα για τον Ντάντας

Το θέμα της παραμονής του Τιάγκο Ντάντας στον ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν επανήλθε στο προσκήνιο με τον Ζοσέ Μπότο να έχει ταξιδέψει το διάστημα της διακοπής στην πατρίδα του.

Ο Τιάγκο Ντάντας, μετά το προ διετίας πέρασμα του από την Μπάγερν Μονάχου, έχει πειστεί πως ο ΠΑΟΚ είναι η κατάλληλη ομάδα για να πάρει ξανά την… ανηφόρα η καριέρα του. Γνωρίζει καλά ότι δεν πρόκειται να βρει χώρο στο ρόστερ της Μπενφίκα και δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του για κάποια από τις μικρομεσαίες ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Το μεγαλύτερο «ατού» για τους «ασπρόμαυρους» είναι η πολύχρονη φιλία και οι άριστες σχέσεις του Ζοσέ Μπότο με τον πρόεδρο των «Αετών», Ρουί Κόστα. Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια στο διάστημα κατά το οποίο ο πρώην αστέρας των Λουζιτανών ήταν στο πόστο του αθλητικού διευθυντή και ο ομόλογος του στον ΠΑΟΚ ήταν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στη Λισαβόνα οι δύο πλευρές άνοιξαν τα χαρτιά τους, ωστόσο δεν διέρρευσε καμία πληροφορία για το περιεχόμενο της συζήτησης, αν και πορτογαλικά ΜΜΕ, όπως η εφημερίδα «OJOGO» έκαναν λόγω για πρόθεση αγοράς από πλευράς «Δικεφάλου» των δικαιωμάτων του 22χρονου μέσου.

Έχοντας «σύμμαχο» τον ποδοσφαιριστή, ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι να ανανεώσει τον δανεισμό του και για την επόμενη σεζόν ή αν μπορέσει να ρίξει το απαιτούμενο ποσό για την αγορά των δικαιωμάτων του. Βάσει της συμφωνίας δανεισμού, αν οι «ασπρόμαυροι» θελήσουν να πάρουν με μεταγραφή τον βραχύσωμο μέσο θα πρέπει να δώσουν 7.000.0000 ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων του ή 4.000.000 ευρώ για το 50%.

Τέλος ο ΠΑΟΚ αν επιτύχει την παράταση του δανεισμού θα πρέπει ο Ντάντας να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage