Ακολουθηστε μας

Backstage

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Θα γινόμουν άνετα βοηθός του Ραζβάν. Τιμή μου…»

Ο πολυνίκης προπονητής, Μιρτσέα Λουτσέσκου, έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα, έκανε σπουδαία πράγματα με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, και βλέπει όλο καμάρι τον γιο του, Ραζβάν, να κατακτά την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, παρεμβαίνοντας σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, τόνισε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως θα ήταν τιμή του να βρίσκεται στο πλευρό του γιου του ως βοηθός του.

«Θα ήταν τιμή μου να είμαι ο βοηθός του Ραζβάν. Λειτουργεί καλύτερα από μένα σίγουρα. Έχει συσσωρεύσει γνώση για κάποια πράγματα που εγώ ξέρω στην επιφάνεια. Οι νεότεροι έχουν περιέργεια, αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο. Θα ήθελα πολύ να με ξεπεράσω κι εγώ. Η κύρια ιδιότητα του Ράζβαν είναι η ευφυΐα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς αυτή.

Αυτό οδηγεί σε μια απίστευτη προθυμία για θυσίες. Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι είναι ο γιος μου. Ήταν ένα πραγματικό ελάττωμα, θυμάστε πως τον αντιμετώπιζαν. Δες και τον Ιάνι Χάτζι. Ο κόσμος δεν έχει υπομονή να δει νέους ανθρώπους να μεγαλώνουν. Βρίσκονται στη σκιά των γονιών τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage