Ακολουθηστε μας

Backstage

Με τον κόσμο της η Εθνική Ελλάδας πάει στην Τιφλίδα για τον «τελικό»

Αρκετοί Έλληνες αναμένεται να βρίσκονται την προσεχή Τρίτη (26/3, 19:00) στην Τιφλίδα και να δώσουν το παρών στις εξέδρες του «Boris Paichadze» στη μάχη της Εθνικής ομάδας με τη Γεωργία για μία θέση στα τελικά του EURO 2024.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ όσοι φίλοι της Εθνικής Ελλάδας θέλουν να βρεθούν την Τρίτη (26/3) στον τελικό πρόκρισης στο Euro 2024, θα πρέπει να αιτηθούν την αγορά εισιτηρίου μέχρι τη Δευτέρα (25/3) το βράδυ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από σήμερα έως τη Δευτέρα 25 Μαρτίου στις 21:00 οι φίλες και φίλοι της Εθνικής Ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να αιτηθούν την αγορά εισιτήριου για τον αγώνα Γεωργία-Ελλάδα στο Εθνικό Στάδιο της Τιφλίδας “Boris Paichadze”, ο οποίος εντάσσεται στον τελικό των play-offs του EURO 2024 και θα διεξαχθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 19:00 (Ελλάδας).

Για να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι την αναμέτρηση και να βρεθούν στο πλευρό των διεθνών, χρειάζεται να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

-Να αποστείλουν αίτημα στο email ticketing@epo.gr.

-Να αναφέρουν τον αριθμό των εισιτηρίων που επιθυμούν να αγοράσουν.

-Να αναγράψουν με λατινικούς χαρακτήρες ονοματεπώνυμο, αριθμό διαβατηρίου/ταυτότητας και τηλέφωνο επικοινωνίας για κάθε έναν από τους ενδιαφερόμενους.

Θα ακολουθήσει απαντητικό email με οδηγίες για τον τρόπο πληρωμής και παραλαβής των εισιτηρίων. Το κόστος κάθε εισιτηρίου ανέρχεται στα 7 ευρώ».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage