Ακολουθηστε μας

Backstage

Μαρινάκης: «Όλα τα σκ…α μαζεμένα» – Μπέος: «Να μη χυθούν αίματα»! (video)

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση των επικεφαλής των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα play-offs με τον Στιβ Μπένετ και τον Τάκη Μπαλτάκο στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα.

Το παρών έδωσαν οι τρεις ιδιοκτήτες των ΠΑΕ ΑΕΚ (Δημήτρης Μελισσανίδης), ΠΑΕ Ολυμπιακός (Βαγγέλης Μαρινάκης), ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Γιάννης Αλαφούζος), ο αντιπρόεδρος και CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης και μέσω τηλεδιάσκεψης ο Ιβάν Σαββίδης, ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και ο νομικός της ΠΑΕ Άρης κ. Π. Μπιλίρης.

Κατά την άφιξή του στα γραφεία της ΕΠΟ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κοιτώντας προς το σημείο που ήταν συγκεντρωμένοι δημοσιογράφοι είπε: «Όλα τα σκ…α μαζεμένα».

Ακολούθησε η αποχώρηση του Αχιλλέα Μπέου, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος να είναι έξαλλος και τις φωνές του κατά τη διάρκεια της συνάντησης να ακούγονται έξω από το κτίριο της ομοσπονδίας.

«Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Τόσοι δημοσιογράφοι, τόσος κόσμος, αφήνετε την ώρα σας, να γράψετε τι; Να πάρετε δηλώσεις για ποιο πράγμα; Αυτό το ποδόσφαιρο δεν γίνεται, όχι στο Τζιμπουτί, σε κανένα μέρος του κόσμου. Είναι μια φαρσοκωμωδία. Δεν ξέρω το λόγο που μαζευτήκαμε εδώ. Τους ενδιαφέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Να ευχηθώ να μην έχουμε αίματα» , είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέος.

Λιγότερα από μία ώρα μετά την έναρξη της συζήτησης ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, αποχώρησε από τη σύσκεψη, δηλώνοντας πως έχει δουλειά. Ο επικεφαλής της «πράσινης» ΠΑΕ είχε ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και προγραμματισμένο ταξίδι.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει στην κρίσιμη συνάντηση δια του αντιπροέδρου του Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Ο κ. Αλαφούζος μέσα στη συνάντηση είπε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς ξένους διαιτητές αλλά δεν θα είχαμε πρόβλημα να σφυρίξουν κι Έλληνες, καθώς φέτος λιγότερα λάθη έχουν κάνει από τους ξένους τύπου Νταμπάνοβιτς. Με την προϋπόθεση, όμως, να κρίνονται αυστηρά και στο πρώτο σοβαρό λάθος να τιμωρούνται, να υπάρχει δικαιοσύνη για όλους».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage