Ακολουθηστε μας

Backstage

Μάντζιος: «Η ΑΕΚ αξιοποίησε τις στιγμές της, εμείς όχι» – Γιατί ο Αρης έκανε εμπάργκο στην Cosmote

Το παιχνίδι κρίθηκε σε λεπτομέρειες και στιγμές τόνισε ο προπονητής του Αρη Ακης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ.

«Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν μας ικανοποιεί. Ξέραμε ότι είχαμε μία δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. σταθήκαμε αντάξιοι στο ντέρμπι. Κάθε ομάδα είχε τις στιγμές της. Η ΑΕΚ τις αξιοποίησε και εμείς όχι, όπως στη φάση του Μορόν και εκείνη του Οντουμπάζιο. Συνεχίζουμε…», είπε και σχολίασε την υπόθεση γκολ.

«Το γκολ… Η δουλειά μας είναι να φτάνει η μπάλα στην περιοχή. Το γκολ είναι θέμα στιγμής και αυτοπεποίθησης. Δουλεύουμε στο κομμάτι της δημιουργίας και στα τελειώματα. Ελπίζουμε στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε πιο εύστοχοι.

Ο Μάντζιος μίλησε για την παρουσία των Ζουλ-Τζούρασεκ στο χώρο του κέντρου: «Και οι δύο προέρχονται από μεγάλη αποχή. Θεωρώ ότι σταθήκαν πολύ καλά. Σίγουρα είχαν δύσκολο έργο απέναντι στην ΑΕΚ αλλά είναι όφελος για την ομάδα που επιστρέφουν παίκτες, παίρνουν χρόνο και μας βοηθούν να έχουμε περισσότερες επιλογές».

Δυσφορία για την Cosmote

Ο βοηθός προπονητής στον Άρη, Γιώργος Χωριανόπουλος ήταν αυτός που έκανε δηλώσεις στην Cosmote μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ επειδή στον Άρη υπάρχει δυσφορία για την απόρριψη του αιτήματος αλλαγής ώρας έναρξης. Ο Αρης δεν έδωσε ούτε παίκτες για δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage