Ακολουθηστε μας

Backstage

Μάντζιος, Γκουγκουλιάς και Παναγίδης στο ΙΕΚ Δέλτα 360

Συνέντευξη τύπου στους σπουδαστές του ΙΕΚ Δέλτα 360 παραχώρησαν ο Άκης Μάντζιος, ο Γιώργος Γκουγκουλιάς και ο Μιχάλης Παναγίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις και απορίες.

Αρχικά ο Γιώργος Γκουγκουλιάς ανέφερε, «Πολλά ακούγονται για μία ομάδα και δεν ισχύουν. Εγώ και ο κοουτς φροντίζουμε να είναι συγκεντρωμένοι. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο μας όλοι στην ομάδα. Τα πάντα φαίνονται στην πράξη, όλοι κάνουμε το καλύτερο μέσα από συνεργασίες και ρόλους».

Με τη σειρά του πήρε τον λόγο ο Άκης Μάντζιος, αναφέροντας στην αρχική του τοποθέτηση, «Και στην πρώτη θητεία που είχαμε η ομάδα είχε υψηλές θέσεις υπήρχε συνέπεια αγωνιστική. Και αυτή τη χρονιά στο κύπελλο πάμε καλά. Στο πρωτάθλημα είχαμε αρκετές ατυχίες και θέλαμε χρόνο. Μείναμε πίσω, αλλά θα διεκδικήσουμε το καλύτερο. Η παρουσία στον τελικό είναι μεγάλη επιτυχία. Θέλουμε κορμό και βάση αυτός είναι ο σκοπός μιας», προσθέτοντας, «Υπάρχει άγχος και πίεση, λογικό όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα με κόσμο και πίεση. Πιστεύω σε όλους και θέλουμε με κάθε τρόπο το κύπελλο».

Ενώ για τους στόχους της ομάδας:, «Δώσαμε περισσότερο προτεραιότητα στο κύπελλο, αλλά μας ενδιαφέρει και το πρωτάθλημα, δεν θέλει άγχος ο τελικός, είναι μεγάλο το κίνητρο».

Ο νεαρός εξτρέμ του Άρη, Μιχάλης Παναγίδης, υπογράμμισε, «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στον Άρη, εύχομαι να πάρουμε το κύπελλο, δουλεύουμε πολύ και στόχος μου είναι το εξωτερικό».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage