Ακολουθηστε μας

Backstage

Μάνου Γκαρθία: «Στον τελικό σε καλή κατάσταση, με διάθεση και ψυχολογία»

Ο Μάνου Γκαρθία γύρισε στα γκολ μετά από 14 μήνες (435 ημέρες) και αυτό θα τον απελευθερώσει και θα του δώσει επιπλέον ενέργεια για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Ο Ισπανός μέσος σε δηλώσεις του στη Nova μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αλλά και  για την προσπάθεια κατάκτησης του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του στα γκολ μετά από 14 μήνες: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Μετά το γκολ, κοιτούσα προς τα πίσω πέρασαν πολλές σκέψεις από το μυαλό μου ήταν πολύ φορτισμένη στιγμή για μένα, γιατί υπήρχε από πίσω μία μεγάλη προσπάθεια».

Για το γκολ αν σημαίνει πως επέστρεψε για τα καλά: «Αισθάνομαι καλύτερα κάθε εβδομάδα. Το γκολ ήταν μια μεγάλη ανακούφιση για μένα για να δείξω ότι επανέρχομαι στο επίπεδο που θέλω και μπορώ να παίζω για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το “δύο στα δύο” στα Playoffs: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έχουμε πολλά παιχνίδια, δυνατά, στα οποία θέλουμε να δείξουμε τι αξίζουμε, Θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, να δείξουμε τι είμαστε ικανοί να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για τον τελικό Κυπέλλου και την επιθυμία του κόσμου: «Το εισπράττουμε από τον κόσμο μας. Εμείς έχουμε τώρα μόνο στο μυαλό μας τα Playoffs, να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς και νίκες και να φτάσουμε στον τελικό σε καλή κατάσταση, με διάθεση και ψυχολογία».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage