Ακολουθηστε μας

Backstage

Λουτσέσκου: «Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου με τον ΠΑΟΚ!»

Σε ακόμη μια συνέντευξη που παραχώρησε στη Ρουμανία ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στα όσα έχει πετύχει με τον ΠΑΟΚ στα δύο περάσματα του από τον «ασπρόμαυρο» πάγκο, κυρίως, όμως στάθηκε στη δύναμη που βρίσκουν όλοι στον Δικέφαλο να στέκονται στα πόδια τους ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.

«Στον ΠΑΟΚ έζησα υπέροχα χρόνια. Κέρδισα το νταμπλ το 2019, αλλά και την προηγούμενη αλλά ξέρετε όλοι την ιστορία με τον κλεμμένο τίτλο.

Καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε ήττα. Όταν επέστρεψα στον ΠΑΟΚ ήταν και πάλι υπέροχα τα πράγματα γιατί φτάσαμε έως την οχτάδα του Conference League, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.

Παίζαμε τελικούς κυπέλλου κάθε χρόνο κερδίζοντας τους δύο. Αυτό σημαίνει σκληρή δουλειά. Ακόμη και αν δεν μπορείς να έχεις πάντα την επιτυχία και την κατάκτηση του τροπαίου, εμείς φτάναμε μέχρι τον τελευταίο αγώνα!

Ποτέ δεν τα βάζαμε κάτω ή καταρρέαμε όταν υπήρχαν δύσκολες και περίπλοκες στιγμές. Ξέραμε με ποιο τρόπο θα σταθούμε όρθιοι και θα προχωρήσουμε μπροστά.

Για εμένα, αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα!»

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage