Ακολουθηστε μας

Backstage

Κυριάκος: «Δεν πρέπει να μουντζουρωθεί το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών»

To μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος τοποθετήθηκε από το Βέλγιο για όσα έχουν συζητηθεί γύρω από ΑΕΚ και Αρη και το αίτημα για ορισμό Ελληνων διαιτητών:

«Για την συνάντηση κανένα σχόλιο αφενός, αφετέρου είμαστε εδώ για μία σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά, η οποία έχει αντίκτυπο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και φέτος έχουν καταλάβει όλοι πόσο αναγκαίες είναι οι επιτυχίες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή είμαστε εμείς και ο Ολυμπιακός!

Αυτό έχει αντίκτυπο και σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα που όλοι παρακολουθούμε φέτος, το οποίο όποιος κατακτήσει θα έχει να περηφανεύεται πως κατέκτησε το πιο δύσκολο και συνάμα συναρπαστικό πρωτάθλημα ενδεχομένως και όλων των εποχών στην χώρα μας.

Σε ένα πρωτάθλημα που διεκδικείται από τέσσερις και επειδή βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των play off, δεν είναι δυνατό να συζητάμε για αλλαγή των όρων διεξαγωγής ενός ή δύο αγώνων επειδή δύο ομάδες συμφωνούν σε αυτό.

Θα πρέπει να τηρηθούν όσα είχαν συμφωνηθεί στην αρχή της σεζόν και είναι δεσμευτικά και δεν θα πρέπει να μουντζουρωθεί το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών. Περιμένουμε από τον κ. Φρόιντφελντ και την ΚΕΔ να τηρήσει τις δεσμεύσεις αυτές που είναι όλων των ομάδων. Δεν θίγω κάποιον με αυτό που λέω. Φαντάζομαι ότι όλοι, ειδικά οι τέσσερις διεκδικητές και το περίεργο είναι ότι συζητάμε βάσει ενός αιτήματος που δεν είναι διεκδικητής του τίτλου.

Με όλο τον σεβασμό αλλά ο Άρης δεν έχει κανένα ουσιαστικό συμφέρον σε αυτή την διαδικασία και αφορά τους τέσσερις. Θεωρώ ότι θα τηρηθεί η λογική, ειναι μονόδρομος να τηρηθεί η λογική. Επαναλαμβάνω δεν υπάρχει λόγος να μουντζουρωθεί αυτό το πρωτάθλημα».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage