Ακολουθηστε μας

Backstage

Κυριάκος: «Από ‘δω και πέρα θα έχουν να κάνουν με εμάς» (video)

O ΠΑΟΚ φωνάζει για μια φάση στο πρώτο μέρος ζητώντας πέναλτι σε χέρι του Πήλιου χωρίς να δοθεί κάτι από τον Ευαγγέλου (Αθηνών), αλλά ούτε και από τον Τσακαλίδη που ήταν στο VAR.

Αυτή η αντιμετώπιση από τον διαιτητή και κυρίως τον VAR ώθησε  τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Κυριάκο Κυριάκο, να παρεμβαίνει πριν την έναρξη της συνέντευξης τύπου και να λέει πως ο «Δικέφαλος» θα κινηθεί με όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτει για να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι ακόμα μίας αλλοίωσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάναμε μια τεράστια χοντράδα. Ένα μεγάλο λάθος όλοι εμείς που παλέψαμε για το VAR στην Ελλάδα. Τελικά έπρεπε ρομπότ να ζητήσουμε να έρθουν… Ο VARίστας είχε μια δουλειά να κάνει σήμερα, δεν είχε να κάνει δέκα. Το μόνο που είχε να κάνει είναι να βλέπει τις φάσεις. Έπρεπε να φωνάξει τον διαιτητή να ελέγξει τη φάση του 37ου λεπτού και ας μην το έδινε το πέναλτι στη συνέχεια. Εμείς σεβόμαστε πάντα τις διαιτητικές αποφάσεις.

Δεν είναι δυνατόν μετά από αυτό που είδαμε στην Τρίπολη, να συμβαίνει σήμερα αυτό. Δεν είναι πλέον δουλειά αυτή που γίνεται. Δεν είναι λάθη πλέον αυτά. Θα σταματήσουν να υπάρχουν διαιτητές να ορίζονται στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Τιμωρούνται όλοι εκ των υστέρων.

Το εύκολο θύμα είναι να δέχεσαι επιθέσεις. Και επειδή σας τα λέει ένας άνθρωπος που τιμάει το ψωμί του στην Ελλάδα για να αλλάξουν μερικά πράγματα. Από ‘δω και πέρα θα έχουν να κάνουν με εμάς».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage