Ακολουθηστε μας

Backstage

Κούγιας: «Ας το πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα που είναι καθαρή ομάδα»

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και παρακολούθησε το εξ αναβολής ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Μετά το τέλος του αγώνα ο εκ των αντιπροέδρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, επισήμανε ανάμεσα στα άλλα:

«Ο Άρης και η Λαμία λειτουργούν ως Δούρειοι Ίπποι: σακατεύουν τους παίκτες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού. Που χτύπησε ο Μπερνάρ; Κοιτάξτε την σύνθεση του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ και με τους υπόλοιπους. Αυτή είναι η πραγματικότητα του ποδοσφαίρου δυστυχώς. Για αυτό είπα ότι ο ΠΑΟΚ δικαιούται, όπως και ο Ολυμπιακός, να υπερηφανεύεται ότι παίζει ένα κανονικό πρωτάθλημα σε αντίθεση με την ΑΕΚ που παίζει φιλικά παιχνίδια όταν παίζει με τη Λαμία και τον Άρη.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δήλωσε ότι κόντρα σε αυτή την ΕΠΟ και κόντρα σε αυτή την κυβέρνηση θα κατακτήσει το Κύπελλο Ευρώπης. Θα ήθελα να το ακούσω από τον κύριο Σαββίδη και τον κύριο Γκαγκάτση. Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό αγαθό. Θα πρέπει να ξεβρωμίσει αυτή η κατάσταση και θα τους καλέσουμε και για μάρτυρες. Εν πάση περίπτωση, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και ας πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, μια καθαρή ομάδα και όχι τα κατακάθια του ποδοσφαίρου».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage