Ακολουθηστε μας

Backstage

Κούδας: «Με ανατριχιάζει η πάσα του Κωνσταντέλια, μου θυμίζει εμένα»!

Ο Γιώργος Κούδας υποκλίθηκε στο ταλέντο του Γιάννη Κωνσταντέλια, με τον 19χρονο άσο του ΠΑΟΚ να του θυμίζει, όπως είπε, έντονα το δικό του ξεκίνημα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

«Η πάσα του με ανατριχιάζει, την βλέπω και μου θυμίζει εμένα, είναι πάσα που χρειάζεται να ξέρεις τριγωνομετρία», σχολίασε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.

Όταν από το στόμα του ιερού τοτέμ του ΠΑΟΚ  ακούγονται τέτοια λόγια, τότε όλοι αντιλαμβάνονται πως ο μικρός έχει λαμπρό μέλλον. «Είναι τεράστιο ταλέντο, μου θύμισε το δικό μου ξεκίνημα. Το θέμα είναι η διαχείριση σαν προσωπικότητα, αυτό που δείχνει μέσα στο γήπεδο και χρειάζεται διάρκεια. Θα χρειαστεί δουλειά και θα τον βοηθήσουν οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ομάδα σε αυτόν τον τομέα», είπε ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου για τον 19χρονο ταλαντούχο άσο του ΠΑΟΚ, μιλώντας σήμερα στο Metropolis FM και πρόσθεσε:

Για τη συμβουλή που θα του έδινε:

«Μιλάμε για παίκτες που έρχονται και φεύγουν μετά από λίγα χρόνια, αλλά ο Γιάννης είναι ένα παιδί που προέρχεται από την ακαδημία της ομάδας. Να βάλει ωτοασπίδες να μην ακούει τις σειρήνες και ιδιαίτερα σήμερα που μετά από κάθε παιχνίδι ανεβαίνει η χρηματιστηριακή του αξία. Όταν σε παίρνει η κάμερα και τινάζεις την κακοτυχία, θα πρέπει και ο ίδιος να βελτιώσει τα τελειώματα του, γιατί ήταν άψυχα και χρειάζεται να το βελτιώσει. Η πάσα του Κωνσταντέλια με ανατριχιάζει, την βλέπω και μου θυμίζει εμένα, είναι πάσα που χρειάζεται να ξέρεις τριγωνομετρία».

Επίσης συμπλήρωσε:

«Θα πρέπει να δουλέψει στις αδυναμίες του και με τη βοήθεια της τεχνικής ηγεσίας, καθώς μπορούν μέσα από ανάλυση να δουν τα σημεία αυτά. Εγώ χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να βελτιωθώ και να φτάσω στο σημείο που ήμουν».

Για το ενδεχόμενο παραχώρησης του:

«Στα έξι χρόνια που ήμουν και είμαι κοντά στον Ιβάν Σαββίδη, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής. Οι καλοί παίκτες ψήνονται στις μεγάλες ομάδας, ψάχναμε δεκάρι, να το δεκάρι! Αν τον δώσουμε τώρα, τι θα κερδίσουμε; Τα λεφτά; Και μετά τα ίδια λεφτά θα τα δώσουμε για να πάρουμε άλλο δεκάρι».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage