Ακολουθηστε μας

Backstage

Ένταση και ζημιές στην Τούμπα μετά τον τελικό, εξηγήσεις από Σαββίδη και ομάδα

Ο χαμένος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος είχε και… τρίτο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ, με ένταση και ζημιές στα γραφεία της ΠΑΕ από μερίδα οργανωμένων που ζήτησαν εξηγήσεις από την ομάδα και τον Γιώργο Σαββίδη.

Η απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδος και του καλού ευρωπαϊκού εισιτηρίου για το Europa League προκάλεσε, λίγο πολύ αναμενόμενα, «τριγμούς» στο εσωτερικό των «ασπρόμαυρων». Ένας μεγάλος αριθμός οπαδών του ΠΑΟΚ, μετά τη λήξη του τελικού, βρέθηκαν στην Τούμπα για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους και να ζητήσουν εξηγήσεις από τη διοίκηση.

Αυτοί που έφτασαν πρώτοι στο γήπεδο ήταν ο Γιώργος Σαββίδης και ο Μάκης Γκαγκάτσης, που μίλησαν με τους συγκεντρωμένους οπαδούς. Στη διάρκεια της κουβέντας έξω από τα γραφεία ο υιός του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, προανήγγειλε άμεσα σημαντικές κινήσεις και αλλαγές.

«Και εμείς πονάμε με την πορεία και την απώλεια του κυπέλλου, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά», υποστήριξε ο Γιώργος Σαββίδης που προανήγγειλε ότι «θα αποκτηθούν τουλάχιστον επτά παίκτες και άλλοι τόσοι είναι αυτοί που θα αποχωρήσουν».

Οι υλικές ζημιές από τα καπνογόνα και τις φθορές στα τζάμια κοντά στη θύρα εισόδου των επίσημων, έγιναν πολύ πριν φτάσει η ομάδα από τον Βόλο.

Όταν η αποστολή έφτασε με το λεωφορείο της ομάδας, οι συγκεντρωμένοι οπαδοί μίλησαν στους ποδοσφαιριστές και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, εκφράζοντας την έντονη απογοήτευση και τη δυσαρέσκεια τους, όχι μόνο για την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όσο για την συνολική εικόνα της ομάδας

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage