Ακολουθηστε μας

Backstage

Καταγγελία-σοκ της ΕΠΟ για επίθεση στην σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε η ΕΠΟ, καθώς με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως η σύντροφος του Σταύρου Μάνταλου, Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους έξω από την οικεία της.

Πιο συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο (20/1), όπως ανέφερε η Ομοσπονδία, «την χτύπησαν και της είπαν: ‘Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο’…».

Η ανακοίνωση

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν «Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο».

Το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων και εκφοβισμών κατά του χώρου της διαιτησίας και είναι προφανές πως στοχεύει και αυτό στην τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας».

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η νίκη επί του υπόκοσμου είναι υποχρέωση όλων μας»

Με ανάρτησή της, στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε για την επίθεση που δέχθηκε η σύντροφος του Σταύρου Μάνταλου.

Η τοποθέτηση του ΠΑΟΚ:

«Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τα γήπεδα κλειστά για να καταπολεμηθεί η βία, η καταγγελία για επίθεση στην σύντροφο του Αντιπροέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου -προφανώς για ποδοσφαιρικούς λόγους- είναι ιδιαίτερα σοβαρή και πρέπει να διαλευκανθεί από την ελληνική αστυνομία άμεσα! Η νίκη επί του υπόκοσμου του παραποδοσφαίρου είναι υποχρέωση όλων μας», αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η πραγματική εγκληματική οργάνωση έδειξε ξανά πως δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό»

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως η πραγματική εγκληματική οργάνωση έδειξε για ακόμα μια φορά πως δεν έχει κανέναν απολύτως ηθικό φραγμό, καλώντας την Πολιτεία, τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και φυσικά τη Δικαιοσύνη να εντοπίσουν άμεσα τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς και να προστατέψουν την έννομη τάξη και το ποδόσφαιρο από την δράση της διαχρονικής εγκληματικής οργάνωσης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η πραγματική εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται τον χώρο του ποδοσφαίρου, με σκοπό το χάος και την κυριαρχία της μέσα σε αυτό, έδειξε για μια ακόμη φορά πως δεν έχει κανέναν απολύτως ηθικό φραγμό.

Έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν γυναίκα, σύντροφο παράγοντα της ΚΕΔ, δηλώνοντας της ξεκάθαρα πως απευθύνονται μέσα από αυτή την χυδαία και βάρβαρη επίθεση, στον ίδιο. Καλούμε την Πολιτεία, τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και φυσικά τη Δικαιοσύνη να εντοπίσουν άμεσα τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς και να προστατέψουν την έννομη τάξη και το ποδόσφαιρο από την δράση της διαχρονικής εγκληματικής οργάνωσης.

Ταυτόχρονα θέτουμε το ερώτημα που σίγουρα απασχολεί την κοινή γνώμη στο σύνολο της, σχετικά με το τι ακριβώς γίνεται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στον αγώνα βόλεϊ, ενάμιση περίπου μήνα μετά».

H θέση του Ολυμπιακού: «Να ξεριζωθεί η μαφία από το ποδόσφαιρο»!

Ο Ολυμπιακός πήρε επισήμως θέση για την επίθεση στη σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου με ανακοίνωσή του. Μία ανακοίνωση που αναφέρει πώς θα σταθεί στο πλευρό των προσπαθειών για να ξεριζωθεί μαφία από το ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα κάθε ενέργεια βίας σχετιζόμενης με το ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε η Πολιτεία να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο απασχολεί την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας και να αποφασίσει να το καθαρίσει από τους ποινικούς και τους λαθρέμπορους, από τους στοιχηματζήδες και τους λαθραίους κάθε είδους.

Είναι απαράδεκτη κάθε επίθεση σχετιζόμενη με το ποδόσφαιρο και δυο φορές πιο απαράδεκτη όταν έχει ως θύμα μια γυναίκα, ειδικά στις εποχές που ζούμε.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα σταθεί αρωγός στην όποια προσπάθεια κάνει η Πολιτεία να ξεριζωθεί η ΜΑΦΙΑ από το περιβάλλον του ποδοσφαίρου!»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Να βρεθούν οι αυτουργοί»

Διαλεύκανση της υπόθεσης και να βρεθούν οι αυτουργοί, ζητά με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης στην σύντροφο του Αναπληρωτή Προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως πράττει σε κάθε περίπτωση φαινομένων βίας, έτσι και τώρα καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου. Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να πράξουν τα δέοντα, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και να βρεθούν οι αυτουργοί της επίθεσης».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage