Ακολουθηστε μας

Backstage

Ηχηρή διάψευση ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου για Μπεσίκτας

Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας από την Τουρκία, που θέλουν τον Μιρτσέα Λουτσέσκου να έχει προτείνει τον… Ραζβάν Λουτσέσκου στην Μπεσίκτας ή την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να συμφωνεί από τώρα με τον υιό Λουτσέσκου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της από το ερχόμενο καλοκαίρι, συνεχίστηκαν και σήμερα από τα τουρκικά media.

Τα νέα σενάρια που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας θέλουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να συνομίλησε με τον γενικό συντονιστή ποδοσφαιρικών ζητημάτων της Μπεσίκτας, Σαμέτ Αϊμπαμπά με τον ίδιο να δηλώνει στην «Hurriyet» πως: «Συζητήσαμε τη δομή του συλλόγου με τον Μπρούνο Ζενεσιό και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μοιραστήκαμε συστηματικά σκέψεις για την ομάδα».

«Όλα αυτά τα σενάρια που γράφονται στην Τουρκία δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα», έλεγαν από τον ΠΑΟΚ, διαψεύδοντας κατηγορηματικά το θέμα και εικάζοντας ότι μπορεί να πρόκειται για παρανόηση της μετάφρασης ή μπέρδεμα των Τούρκων δημοσιογράφων ανάμεσα στα ονόματα του Ραζβάν και του Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα δέχθηκε πρόταση από την Μπεσίκτας.

Μάλιστα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που ετοιμάζεται το προσεχές διάστημα να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, διαψεύδει την οποιαδήποτε συνάντηση ή συνομιλία με ανθρώπους της Μπεσίκτας.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage