Backstage

Η βραδιά του Μάκη: Η οικογένεια του ΠΑΟΚ τίμησε τον «Στρατηγό»! (pics & video)

Published on

Σύσσωμη η Οικογένεια του ΠΑΟΚ έδωσε το παρών στην ΘΥΡΑ 4 του Γηπέδου Τούμπας, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του «Στρατηγού» του οπαδικού κινήματος, Θωμά Μαυρομιχάλη.

Σε μία βραδιά η οποία ήταν αφιερωμένη για εκείνον, το σύνθημα «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Στρατηγέ» ακούστηκε βροντερά σε όλο το ιστορικό Γήπεδο Τούμπας, σε μία άκρως συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή.

Στην Τούμπα βρέθηκαν εκ μέρους της ποδοσφαιρικής ομάδας οι Μπράντον Τόμας, Ζόαν Σάστρε και Μάριος Τσαούσης, η ομάδα μπάσκετ εκπροσωπήθηκε από τους Ράιλι, Κακλαμανάκη, Σαλούστρο, Ρένφρο, Σλαφτσάκη, Μαργαρίτη, Τσιακμά και Καμπερίδη να είναι στις κερκίδες της Τούμπας. Εκεί ήταν και ο Θανάσης Χατζόπουλος με τον Αντώνη Τσαλόπουλο.

Τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Ειδικός Γραμματέας, Δημήτρης Πατρίδας, ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, ο έφορος Μπάσκετ γυναικών, Βασίλης Αγγελίδης, ο έφορος των τμημάτων Χάντμπολ, Δημήτρης Χασεκίδης και ο έφορος Κολύμβησης, Νίκος Παρασκευόπουλος.

Η εξαιρετική βραδιά της ΘΥΡΑΣ 4 έκλεισε με τις βραβεύσεις ασπρόμαυρων οπαδών που υπήρξαν συνοδοιπόροι του Μάκη, όπως ο Νικόλας Νάτσιος, ο Αντώνης Κλαδάς, ο Τάσος Τερζίδης, ο Βασίλης Θαρρόπουλος, αλλά και συνεχιστές του «Μανάβη» στα τσιμέντα της Τούμπας.

 

 

Popular Posts

Copyright © SKG Sports | Created & Hosted by GR-NET.GR