Ακολουθηστε μας

Backstage

Η Τούμπα, ένα μοναδικό έργο τέχνης, εξώφυλλο σε βιβλίο για τα γήπεδα όλου του κόσμου!

Η Τούμπα συμπεριλαμβάνεται στις 476 σελίδες και ανάμεσα στα 365 γήπεδα του κόσμου που αποτυπώνονται στο βιβλίο με τίτλο «STADION» και πρόσφατα κυκλοφόρησε στη Γερμανία.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι μπορούν να το παραγγείλουν μαζί με την έξτρα αφίσα της θρυλικής έδρας του ΠΑΟΚ, που έχει την παρακάτω περιγραφή:

«Οι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι είναι τρελοί, όχι πάντα με την καλή έννοια, και ανάμεσα σε όλους τους τρελούς, αυτοί του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης είναι ίσως οι πιο τρελοί. Μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει για αυτούς τους οπαδούς όταν ο σύλλογος τους κερδίζει ξανά το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια. Τη στιγμή του θριάμβου, η κατάσταση παραμένει σε μεγάλο βαθμό ειρηνική, εκτός από τις φλεγόμενες κερκίδες, αντίθετα, ο βραδινός ουρανός, η θάλασσα και το στάδιο συνδυάζονται για να σχηματίσουν ένα μοναδικό, γραφικό έργο τέχνης».

Το εικονογραφημένο βιβλίο περιέχει 476 σελίδες με υπέροχες, μερικές φορές εντυπωσιακές φωτογραφίες από 365 γήπεδα και γήπεδα ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο που κόβουν την ανάσα στον θεατή.

Ατμοσφαιρικά πλάνα που παρουσιάζουν μέρη στις ερήμους της Βόρειας Ευρώπης ισότιμα ​​με τα κλασικά Anfield, Bernabéu, San Siro, Camp Nou ή Westfalenstadion.

Πάντα νιώθεις μια αίσθηση για το ιδιαίτερο πνεύμα ή την ψυχή του τόπου, είτε σφηνωμένος σε μια κοιλάδα της Λα Πάλμα στα Κανάρια Νησιά είτε στα αστικά φαράγγια της Κουριτίμπα στη Βραζιλία.

Γυρίζεις λοιπόν σε όλο τον κόσμο με το βιβλίο στο χέρι και θέλεις να ξεκινήσεις αμέσως.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage