Ακολουθηστε μας

Backstage

Η… Portermania «χτυπάει κόκκινο» στον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή στις 20:15 την Καρδίτσα στο PAOK Sports Arena στο πρώτο παιχνίδι του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ μπροστά στον κόσμο του «Δικεφάλου».

Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ ενημέρωσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι εκτός από την επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας, θα διατίθενται και τα T-Shirt με τον Αμερικανό σταρ, τα οποία θα μπορούν να προμηθεύονται από την μπουτίκ του γηπέδου.

Μάλιστα, όπως κάνει γνωστό αυτή την Κυριακή για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων, θα λειτουργήσουν τρία καταστήματα πώλησης στο PAOK Sports Arena, με όλα τα αυθεντικά προϊόντα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η τρέλα που επικρατεί με τον Αμερικανό combo guard δεν αποτυπώνεται μόνο μέσα από τις αντιδράσεις στα social media αλλά και από τις εντυπωσιακές πωλήσεις της φανέλας με το Νο77.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη, έχουν διατεθεί περί των 300 φανελών του 24χρονου και μάλιστα η ΚΑΕ προχώρησε σε επιπλέον παραγγελίες για να ικανοποιήσει την έντονη ζήτηση που υπάρχει.

Μάλιστα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι ήδη… «στις ΗΠΑ έχει σταλεί ήδη ένας σημαντικός αριθμός επίσημων εμφανίσεων του ΠΑΟΚ, αλλά και σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως η Αγγλία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία, το Λουξεμβούργο, η Νορβηγία και η Σουηδία. Οσον αφορά την Ελλάδα; Φυσικά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αλλά και σε κάθε γωνιά της χώρας. Από τον Έβρο μέχρι τη Ρόδο, την Καλαμάτα, τη Γαύδο και την Τέλενδο!».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage