Ακολουθηστε μας

Backstage

Η ώρα του Μάντζιου! Σήμερα η συνάντηση με τον Αρη για την ανανέωση

Ο Αρης θέλει να βάλει πολύ γρήγορα σε τάξη τα θέματα που απασχολούν το ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και το πιο βασικό ζήτημα είναι η σημερινή συνάντηση με τον Ακη Μάντζιο προκειμένου να συζητήσουν με κάθε λεπτομέρεια το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έδειξε ότι θέλει να πορευτεί με τον Ακη Μάντζιο και στη νέα σεζόν, παρά την άσχημη εξέλιξη που είχε ο τελικός του Κυπέλλου, καθώς υπάρχει μια αμοιβαία σχέση, αλλά και η πίστη πως με καλύτερη οργάνωση και σωστές αποφάσεις, στη νέα περίοδο μπορούν να πετύχουν καλύτερα πράγματα.

Ο προπονητής του Αρη είναι έτοιμος να ακούσει τους ανθρώπους της ομάδας και δείχνει και ο ίδιος εξίσου αποφασισμένος να μείνει στον πάγκο. Ηδη έγινε και το αρχικό βήμα για να παραμείνει στην ομάδα του Αρη και ο Χουλιάν Κουέστα, που ήταν επιθυμία και του Μάντζιου.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να κλείσει γρήγορα τα ανοιχτά θέματα και να δυναμώσει τον οργανισμό. Εχει γίνει προεργασία και το ραντεβού με τους παίκτες για τη νέα σεζόν έχει οριστεί την 1η Ιουλίου.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage