Ακολουθηστε μας

Backstage

Η μεγάλη γιορτή των Πρωταθλητών, μια βραδιά που θα μείνει στην ιστορία…

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ συνεχίζει να γιορτάζει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, με τη Θύρα 4 να διοργανώνει ένα μεγάλο «ασπρόμαυρο» πάρτι στο «Barbarella» την ερχόμενη Παρασκευή 7 Ιουνίου, στο οποίο καλεσμένοι είναι όλοι οι φίλοι του Δικεφάλου, όλες οι ομάδες του Δικεφάλου, που θα γιορτάσουν φυσικά με την  κούπα του Πρωταθλητή Ελλάδας!

Πιο αναλυτικά:

“Η Θεσσαλονίκη, ο ασπρόμαυρος βορράς και οποίο σημείο της γης βρίσκονται ΠΑΟΚτσηδες, εδώ και δύο εβδομάδες αποτελούν εστίες γιορτής. Εδώ και τόσες ημέρες τριγύρω μας βλέπουμε μόνο χαμόγελα και χαρά, ενδεικτικό της αλληλεπίδρασης που έχει ο σύλλογος με την πόλη του και τους κατοίκους της. Ο ορισμός δηλαδή του “μια πόλη, μια τεράστια ομάδα”.

Θέλοντας να το πάμε ένα βήμα παραπέρα, η ΘΥΡΑ 4 διοργανώνει σε λίγες ημέρες μια βραδιά που θα μείνει στην ιστορία, για να γιορτάσει με τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. την κατάκτηση του πιο γλυκού, του πιο μάγκικου, του πιο τρελού τίτλου. Για να γιορτάσει ότι δεν έχει ξαναγίνει όπως πραγματικά του αρμόζει.

Την Παρασκευή 7/6, με το τρόπαιο του Πρωταθλητή στα χέρια και καλεσμένο το ΛΑΟ του μεγαλύτερου κοινωνικού κινήματος της χώρας, θα κάνουμε μια ακόμα απονομή. Χορεύοντας σαν τρελοί μέσα στη νύχτα των άλλων, δίνοντας φως με τα πυροτεχνήματα μας, τραγουδώντας με όλη την ασπρόμαυρη οικογένεια.

Αδέρφια ΠΑΟΚτσηδες, και αυτή η νύχτα θα είναι δικιά μας.

Μετά τιμής, ΘΥΡΑ 4

 

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage