Ακολουθηστε μας

Backstage

Η δικαίωση του Λουτσέσκου: «Κάναμε τεράστιες προσπάθειες και θυσίες αυτό το καλοκαίρι»

Δικαιωμένος για τη δουλειά του, για την εμπιστοσύνη στους παίκτες του και απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και την πρόκριση εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με την Χαρτς.

Πιο αναλυτικά είπε:

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος: “Με μια λέξη δεν μπορώ να το περιγράψω. Καταφέραμε να κάνουμε μια εξαιρετική δουλειά αυτό το καλοκαίρι. Και όταν μιλάω για δουλειά εννοώ για τεράστια προσπάθεια, θυσία, διάθεση από αυτό το γκρουπ των παικτών. Από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα ισχύει αυτό”.

Για το αν είναι κάτι παραπάνω από πρόκριση: “Από εδώ και πέρα ακολουθούν νέα παιχνίδια. Αν δούμε την ατμόσφαιρα τώρα σε σχέση με πέρσι μετά τον αποκλεισμό θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κάτι παραπάνω από μία πρόκριση. Μας δίνει χρόνο να βελτιωθούμε, να αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ στηρίχθηκε κατά κύριο λόγο στην περσινή ομάδα και τους νέους παίκτες και αν μπορούμε να περιμένουμε κάτι περισσότερο από τις μεταγραφές: “Δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι. Αυτό που θέλουμε είναι να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Να δουλέψουμε γι’ αυτό. Οτιδήποτε άλλο δεν χωράει αυτή τη στιγμή. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι για την επόμενη Κυριακή”.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage