Ακολουθηστε μας

Backstage

Γκαγκάτσης: «Ο Αυγενάκης παραμένει persona non grata για τον ΠΑΟΚ»

Στη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, με την παρουσία της Πολιτείας και των ΠΑΕ που συμμετέχουν στα play-offs της Superleague, αλλά και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο Μάκης Γκαγκάτσης εκπροσώπησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω τηλεδιάσκεψης, τονίζοντας πως στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχουν παρουσιαστεί κρούσματα βίας εντός γηπέδων και πως από την πλευρά της η ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να συνεχιστεί αυτό και κατά τη διάρκεια των play-offs.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρίνισε, πως επί τοις ουσίας, «μόνο στον Βόλο υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί κάτι που έγινε χωρίς προβλήματα» με τις ομάδες που πήραν εισιτήρια από την ομάδα του Βόλου.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σέβεται την προσπάθεια του κ. Θεοδωρικάκου για αγώνες χωρίς βία», συμπλήρωσε ο κ. Γκαγκάτσης στην τοποθέτησή του επισημαίνοντας πως η ανταπόκριση του ΠΑΟΚ στην πρόσκλησή του ήταν θετική με σκοπό να συνδράμουν όλες οι ομάδες προς την ίδια κατεύθυνση.

Αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος που οι «ασπρόμαυροι» αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την σημερινή σύσκεψη, καθώς σε καμία άλλη περίπτωση, όπως ξεκαθάρισε ο Μάκης Γκαγκάτσης, «δε θα μπορούσαμε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Αυγενάκη, με τον οποίο έχουμε ανοιχτή διαμάχη, εξαιτίας τόσο της γενικής του στάσης απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και της πρόσφατης επαίσχυντης συμπεριφοράς της ΕΕΑ απέναντι στους γιούς του Ιβάν Σαββίδη, με την διασπορά προσωπικών τους δεδομένων. Μάλιστα ο ίδιος ο κ. Αυγενάκης αμέσως μετά δικαίωσε την θέση μας, χρησιμοποιώντας μια θεσμική συνάντηση για να βγάλει προεκλογική ομιλία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage